Goed geholpen in de winkel. Helaas werd het daarna minder: bezorging werd pas gedaan nadat het volledige bedrag werd betaald (dit heb ik geweigerd). Daarna probeerde de bezorger ook nog eens op de... Goed geholpen in de winkel. Helaas werd het daarna minder: bezorging werd pas gedaan nadat het volledige bedrag werd betaald (dit heb ik geweigerd). Daarna probeerde de bezorger ook nog eens op de begane grond te bezorgen, terwijl er was afgesproken dat ze (via de lift) naar de 13e zouden komen. Ook dit heb ik geweigerd. Het is een leuke winkel, alleen jammer dat je er niet wordt behandeld als een gewaardeerde, betalende klant.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste meneer/mevrouw,
Allereerst willen wij u bedanken voor de gedane moeite om een review te plaatsen.
wij betreuren het dat u de bezorging optie als niet positief heeft mogen...
Beste meneer/mevrouw,
wij betreuren het dat u de bezorging optie als niet positief heeft mogen ervaren.
Wij streven er ten alle tijden naar om ook dit proces mbt het bezorgen na aankoop tot een goed einde te brengen.
Doordat de bezorging door een externe organisatie wordt uitgevoerd en niet door Pronto Wonen, vragen wij de restant betaling vooraf te voldoen per bankbetaling en/of bij ons in de winkel.
De miscommunicatie mbt het afleveren op de juiste etage spijt ons zeer waarbij dit juist is vermeld op uw aankoopbevestiging. Hierbij onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Vriendelijke groet,
Ilse
Pronto Wonen Breda

Danielle Bakx

Ik werd snel geholpen. Wist wat ik wilde dus het was snel geregeld.

Deskundig advies, vriendelijke benadering, uitgebreide collectie, goede prijzen

Fam Pinxteren

Een zeer positieve ervaring. Meubelen voor een betaalbare prijs van een goede kwaliteit.
Zeer goede uitleg met betrekking tot de mogelijkheden van de vormen, soorten en uitvoeringen van de...
meubelen. Stoffen worden uitvoerig besproken en bekeken.
Levering ging heel soepel op een datum die je zelf kan bepalen. In elkaar zetten van de meubelen
ging helemaal TOP. Zeker een aanrader....

Marijnissen

Prima service. Goede prijs/kwaliteit.

RM

Zeer prettige ervaring, leuke meubelen voor een nette prijs bijna alles uit voorraad leverbaar.

D . Telpra oprichter Febo

Zeeer en zeeer slecht

Reactie Pronto Wonen Breda:

Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw gedane moeite om een review te plaatsen.
Geachte heer/mevrouw,

Dank voor uw gedane moeite om een review te plaatsen.
Zoals wij kunnen nalezen op uw ingevulde beoordeling concluderen wij dat u niet tevreden bent met het gehele concept wat Pronto Wonen aanbied.
Wij hebben uw order er bij gezocht om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hierin.
Wij streven ernaar om alle klanten zo goed mogelijk te helpen/begeleiden voor het maken van de juiste keuze bij hun meubelen.
Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er iets mis is met de aangekochte meubelen, dan dient u dit kenbaar te maken, zodat wij dit zo goed en correct mogelijk voor u kunnen oplossen. Waarbij wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.
Tot op heden hebben wij echter geen servicemelding van u mogen ontvangen m.b.t. tot uw meubelen. De meubelen welke u bestelt heeft waren uit voorraad leverbaar. Om deze redenen kunnen we o.a. de slechte score m.b.t de levertijd dan ook niet plaatsen. Mocht u onverhoopt toch een servicemelding willen doen, dan zien wij uw servicemelding alsnog graag tegemoet via de volgende link:
Ilse
Pronto Wonen Breda

Melissa Boeren

Goed advies gehad in de winkel, professionele verkoopster.
Levertijd was iets korter dan aangegeven dus dat was ook een pluspunt!

Wij hebben eind vorig jaar ons eerste huis gekocht en zijn daarna op zoek naar meubels gegaan. De eerste woonwinkel die we bezochten was de Pronto en zijn hier ook gelijk geslaagd! We hebben onze... Wij hebben eind vorig jaar ons eerste huis gekocht en zijn daarna op zoek naar meubels gegaan. De eerste woonwinkel die we bezochten was de Pronto en zijn hier ook gelijk geslaagd! We hebben onze woonkamer helemaal ingericht met meubels van de pronto en zijn er heel erg blij mee!

Reedijk

Super goed geholpen, en fijn dat we kosteloos een bus konden gebruiken,
Als ik in punten mag beoordelen zou ik een 9 geven.