familie Silva

Prettige winkel, vriendelijk personeel

jeroen smeekes

Zeer prettige sfeer , en keurig geholpen door de verkoopster

Kyara

In de winkel ervaarde ik het goed, achteraf ben ik minder goed geholpen.

Beste Kyara,
Bedankt voor je beoordeling! Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. Mochten wij verder nog iets voor je kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag!
Met...
Beste Kyara,

H. Lam

Leuke winkel met betaalbare meubels

Beste klant,
Bedankt voor uw review! Super leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...

Van Beijsterveldt

Fijne winkel, vriendelijk, duidelijk, service

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen! Wij wensen u heel veel plezier met de nieuwe fauteuils!
Pronto...

Bijl

Een mooie winkel met breed assortiment.

Boyd Bakels

Matig

Beste meneer Bakels,
Beste meneer Bakels,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Vervelend om te horen dat de voorraad niet kloppend was op de website. De winkel heeft echter voor u veel moeite gedaan om de tafel al binnen 5 dagen voor u binnen te hebben. Dit omdat hier normaal een levertijd van 1-2 weken op zit. De Black Friday korting was echter alleen geldig op aankopen die ook daadwerkelijk in deze dagen werden gedaan. Wij vinden het jammer om te horen dat u dit alles als negatieve ervaring heeft beleefd en wensen u alsnog veel plezier met de nieuwe eettafel!

MJ de Grood

Personeel neemt alle tijd voor je.

C.M.Vos

Prettig ,maar met het afhalen moest ik lang wachten.Dat lag niet aan het personeel maar onder bezetting van het personeel