c h ten oever

Ben bij meerdere winkels geweest.maar pronto blijft toch mijn winkel

Beste mevrouw ten Oever,
Beste mevrouw ten Oever,
Wat leuk om te horen dat u toch altijd weer bij Pronto terug komt! Wij wensen u wederom weer veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u natuurlijk nogmaals terug te zien!

C. Van Logten

Goed bedrijf. Veel keus en goede service

Beste meneer van Logten,
Beste meneer van Logten,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Goed om te horen dat u naar wens geholpen bent! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe eethoek!

Pronto Breda

Goede service en klantvriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren.

Ad de Bruijn

Prima en heel netjes geholpen

Beste meneer de Bruijn,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Pronto wonen breda

Positief, je word fijn geholpen

Beste klant,
Fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Nazife Dag

Snelle service

Beste mevrouw Dag,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw Dag,

Clarijs

Goed geholpen

Beste meneer Clarijs,
Fijn dat jullie goed geholpen zijn met het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Met...
Beste meneer Clarijs,

Y. rooijens-Bakx

Vriendelijk en behulpzaam

Beste mevrouw Rooijens-Bakx,
Beste mevrouw Rooijens-Bakx,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren.

Pronto Breda

Heel goed

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Met vriendelijke groet,...

sieprath

Goed, vriendelijke dame met kennis

Beste klant,
Super leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee!