Bastiaenen

Goed alleen jammer dat er na levering zo'n slecht contact hebt als er iets niet klopt

Beste meneer Bastiaenen,
Beste meneer Bastiaenen,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Vervelend om te horen dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Zoals ik kan zien is uw aanvraag in behandeling bij onze service afdeling en zullen zij contact met u hierover opnemen. Wij hopen dat u daarna alsnog veel plezier heeft aan de nieuwe bank! Excuses voor het ongemak!

G.A. Froling

Beste mevrouw Froling,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Goed om te horen dat u fijn bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Wij wensen u veel plezier hiermee!
Met...
Beste mevrouw Froling,

Van Galen

Zeer positief, vriendelijk en verstand van zaken, komen afspraken na en zijn duidelijk

Beste meneer van Galen,
Beste meneer van Galen,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Onze prijzen zijn gebaseerd op onze meeneemformule. Het is wel mogelijk om bezorging en montage te kiezen tegen een meerprijs. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!

J. van Hooijdonk

Prima in orde,vriendelijk personeel

Beste mevrouw van Hooijdonk,
Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de meubels! Wij hopen u nogmaals te verwelkomen in onze winkel!
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw van Hooijdonk,

Annemiek Heijmans

Dienstverlenend service gericht en klantvriendelijk

Beste mevrouw Heijmans,
Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen!
Pronto...
Beste mevrouw Heijmans,

Van der Veeken

Zeer vriendelijk en correct

Beste mevrouw van der Veeken,
Super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij hopen u nogmaals terug te zien in de winkel en wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met...
Beste mevrouw van der Veeken,

Broekhoven

Super meegedacht met ons

Beste mevrouw Broekhoven,
Beste mevrouw Broekhoven,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is en er goed meegedacht is met u. Wij wensen u veel plezier van de nieuwe meubels!

Louwrien de Jong-van Rijswijk

Goede service, mooie spullen en vriendelijk personeel

Beste mevrouw de Jong-van Rijswijk,
Super leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,...
Beste mevrouw de Jong-van Rijswijk,

Raishrie Binda

Super!!

Beste Raishrie Binda,
Bedankt voor je beoordeling! Heel fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent. Wij hopen je nogmaals terug te zien! Met vriendelijke groet, Pronto wonen Breda

Scheffer

Snel en vakkundig

Beste meneer Scheffer,
Beste meneer Scheffer,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen. Wij nemen uw verbeterpunt n.a.v. uitleg over het onderhoud mee om onze service te verbeteren. Via deze link vind u informatie over het onderhoud -> https://www.prontowonen.nl/onderhoud-meubels/