Ben Spijkers

Goed geholpen en advies gekregen

Beste meneer Spijkers,
Super fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

Nina Kustermans

Op het puntje na over de communicatie. Vonden wij het echt een prettige samenwerking. Je werd ook altijd goed geholpen in de winkel. Verkoop praatjes waren er niet. Wij houden ook van eerlijkheid.... Op het puntje na over de communicatie. Vonden wij het echt een prettige samenwerking. Je werd ook altijd goed geholpen in de winkel. Verkoop praatjes waren er niet. Wij houden ook van eerlijkheid. Want daar bereik je veel meer mee.

Beste mevrouw Kustermans,
Beste mevrouw Kustermans,
Super fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel! Begrijpelijk ook dat u liever telefonisch contact had gehad over de uitgelopen levertijd. Wij nemen dit verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren. Heel veel plezier met de nieuwe bank!

Eijgenhuijsen

Aankoop U-bank

Beste meneer Eijgenhuijsen,
Beste meneer Eijgenhuijsen,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Wendy met het samenstellen van de bank. Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!

Ad Verboven

Super service met perfecte prijs/kwaliteit!

Beste meneer Verboven,
Wat leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...
Beste meneer Verboven,

Ron

Zondermeer prima. Aardige mensen die ons goed en vriendelijk hielpen.

Beste Ron,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Heel leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!
Met vriendelijke...
Beste Ron,

Groesen

Deskundig, relaxed winkelen.

Beste mevrouw Groesen,
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto wonen Breda.

We hebben hele verkeerde info gekregen, er werd gezegd dat we gratis de bus mochten lenen ivm vervoeren van de spullen, toen we aankwamen kregen we te horen dat we een borg van 150 euro moeten... We hebben hele verkeerde info gekregen, er werd gezegd dat we gratis de bus mochten lenen ivm vervoeren van de spullen, toen we aankwamen kregen we te horen dat we een borg van 150 euro moeten betalen, oke dat krijg je dan terug maar stel ik had het geld niet want ik reken er niet op, wat dan ? Terwijl die dame duidelijk zei je hoeft niks meer te betalen alles is gratis

Beste klant,
Vervelend om te horen dat het niet duidelijk was dat u een borg moet betalen voor onze leenbus. De bus is inderdaad gratis omdat u de borg gewoon weer terug krijgt. Verder staat dit ook op de voorwaarden van uw orderbevestiging. Wij wensen u verder veel plezier met de nieuwe eettafel!

Spijkers

Mooie kasten en goede service

de Pender

Mooie winkel, goed advies en prima stoel

Pronto wonen breda

Wij vinden het een hele goede service die jullie hebben gegeven. Daar zijn we tevreden over

Beste klant,
Super fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!