Marleen

Altijd vriendelijke mensen. Nemen de tijd voor je. Soms alleen even zoeken naar een winkelmedewerker

Isolde Vleut

Ben erg tevreden met Pronto. Vooral mooie meubels en goed advies.

Fam van Gijzel

Is gewoon goed ,heel wat beter dan die van Profijt in Tilburg.

Pronto

Fijne winkels mooie dingen

Icg

Erg vriendelijk en zeer behulpzaam.

Marion Vermeeren

Goed en snel geholpen

Linda

Prima, snel en goed advies

Y timmers

In de winkel netjes geholpen, na levering niet erg over te spreken

Beste mevrouw Timmers,
Beste mevrouw Timmers,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wat ik in uw service dossier kan zien is dat de armleuning helaas beschadigd was bij levering. Hiervoor wordt voor u een nieuwe armleuning besteld en vervangen. Wij hopen dat u dan alsnog veel plezier heeft aan de nieuwe fauteuil! Excuses voor het ongemak.
Pronto wonen Breda.

L. Herijgens

Fijne winkel met mooi assortiment

Beste meneer Herijgens,
Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Pronto...
Beste meneer Herijgens,
Pronto wonen Breda.

De Ren

Zeer vriendelijke verwelkoming

Beste mevrouw de Ren,
Beste mevrouw de Ren,
Bedankt voor uw review! Super leuk om te lezen dat u zo goed geadviseerd bent. Levertijden zijn helaas momenteel langer dan wij zouden willen. Excuses hiervoor! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto wonen Breda