Wij zijn vriendelijk en vakkundig geholpen met het uitkiezen van een bank
Mariëlle
Erg vriendelijke medewerkers die meedenken in de aankoop van mijn bank. Bij ophalen is het ook goed geregeld, kon zonder probleem een bus lenen waarvoor alleen borg vooraf betaald hoefde te worden....Erg vriendelijke medewerkers die meedenken in de aankoop van mijn bank. Bij ophalen is het ook goed geregeld, kon zonder probleem een bus lenen waarvoor alleen borg vooraf betaald hoefde te worden. Bij terugkomst met de bus de borg gelijk terug gekregen. Goed geregeld!
Dufornee
Goed maar een niet,leuken siot
Grada
Sonja Van Ommen
De verkoopster was zeer vriendelijk en behulpzaam wat er toe leidde dat wij onze relaxfauteuil gekocht hebben
Berryvorst
Matig
Vroegop
Heel goed
Fam de Regt
Ons eerste bezoek was fijn. Goed geholpen beleefd, behulpzaam goed advies. Toen we enkele uren later terug kwamen heeft dezelfde dame ons 20 minuten laten wachten omdat ze iets met haar collega...Ons eerste bezoek was fijn. Goed geholpen beleefd, behulpzaam goed advies. Toen we enkele uren later terug kwamen heeft dezelfde dame ons 20 minuten laten wachten omdat ze iets met haar collega moest bespreken. Ik ben benieuwd wat er zo belangrijk was dat het niet een half uurtje kon wachten!? Het is dat mijn man erbij was want als ik alleen was geweest was ik weg gegaan en had ik deze stoelen ergens anders gekocht. Ik wacht geen 20 min om een hoop geld uit te mogen geven. Ik ervaar dit als zeer klant onvriendelijk. En dan te weten dat er maar een ander koppel in de winkel liep te snuffelen. 3 dames achter de kassa maar geen een had tijd om ons te helpen stoelen te kopen. Groet fam de Regt
Vakker
Fijn bedrijf met goede producten en vriendelijk personeel