Merve

Ik heb een bank, salontafel, en een eetbank besteld. Ben er goed geholpen, goede adviezen werden mij gegeven.

Advies werd goed gegeven

Levertijd mag wel iets sneller bij een bank

Straub

Prettig

Goed geholpen, klantvriendelijk, service

Gaby de Mink-Seton

Wij zijn de afgelopen week meerdere keren bij uw bedrijf geweest.Eerst zijn we wezen kijken, waarbij we goed geholpen en geadviseerd werden.Daarna hebben we telefonisch contact gehad, met de vraag... Wij zijn de afgelopen week meerdere keren bij uw bedrijf geweest.Eerst zijn we wezen kijken, waarbij we goed geholpen en geadviseerd werden.Daarna hebben we telefonisch contact gehad, met de vraag of iets wat wij wilde of voorraad was.Dat was het, en is het voor ons apart gehouden.Bij te ophalen van de goederen werden we ook heel vriendelijk en goed geholpen.Uiteindelijk hebben we een heel nieuw woonkamer set aangeschaft van de serie Romano, terwijl we eigenlijk alleen voor de salon tafel waren gekomen.Ik ben er erg blij mee.

Goede voorraad, snelle en vriendelijke service

bij het magazijn is het handig en veiliger om een extra licht punt te maken bij t ophalen van de goederen.

Zeer positieve ervaring en behulpzaam personeel.

Goed en vriendelijk advies. In dit geval direct meenemen van de eetkamerstoelen welke op voorraad waren, conform de gegevens op de site.

Niet

Rien

Makkelijk bestellen, afhalen ook

Bestel gemak online, goede info in de winkel en behulpzaam, goederen afhalen ging perfect

Bij de kassa info over iDeal betaling beschikbaar

C.A.Hartmans

Prima geholpen, goed advies, de verkoopster nam ook alle tijd om tot de juiste samenstelling te komen.

Goede afspraken gemaakt, het bedrijf is deze ook na gekomen.
Ook de aflevering van de hoekbank was perfect

Gabor Herrie

Perfect, klantvriendelijk en uitmuntende service

Persoonlijke aandacht

J. Van den Donker

Heel plezierig

Kennis van zaken

Antoinette

Erg fijn geholpen en snelle levering! Heel blij met mn bank!

Helder en eerlijk!

Weet ik niet