Daisy Voets

Lange levertijd van de meubels. Zelf ophalen heel nadelig, vooral als je van de winkel weer naar het magazijn moet rijden en vervolgens weer terug om de borg op te halen.

Ophalen meubels.

Wij hebben alles besteld bij pronto, bank, salontafel, eettafel, buffetkast, sitetabel en vitrinekast zijn er erg blij mee en de service is top kan niet beter. Medewerkers zijn ook heel aardig!! Wij... Wij hebben alles besteld bij pronto, bank, salontafel, eettafel, buffetkast, sitetabel en vitrinekast zijn er erg blij mee en de service is top kan niet beter. Medewerkers zijn ook heel aardig!! Wij zijn heel tevreden!!!!

Gerard Leutscher

Heel erg prettig

Personeel prima en hulp bij bezorging uitstekend

Eigenlijk geen

Boukje

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ik kreeg goed advies waar ik iets aan had en inspeelde op mijn wensen. Bij het ophalen stond het busje geladen klaar. Goede cervice. Dit is de tweede keer... Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Ik kreeg goed advies waar ik iets aan had en inspeelde op mijn wensen. Bij het ophalen stond het busje geladen klaar. Goede cervice. Dit is de tweede keer dat ik meubels heb gekocht bij pronto. Volgende keer weer.

Deskundigheid en advies. Vriendelijkheid.

Schreuder

Prettig advies, goede uitleg en ruim aanbod.
We zijn erg fijn geholpen en tevreden met ons nieuwe bankstel.

Veelzijdig, voor ieder wat wils. Ruime keuze van stoffen en modellen in diverse grootte te verkrijgen.
Heel fijn advies van de verkoopmedewerkster.

Bezorging mogelijk maken eventueel tegen betaling.

D v Empel

Heel fijn geholpen, goed advies, gezellige winkel, en een hele mooie service om je bankstel op te halen met jullie bus.

C.F. de Kort

Klantvriendelijk en hulpvaardig

Berkenbosch

Alleen maar goede ervaringen

........

..........

Geweldige service

Het meenemen naar huis en dan de service van vervoer

Ik zou het niet weten