Sonja

Ontzettend blij en tevreden met mijn nieuwe bank.

Prima winkel met uitgebreid assortiment. Fijn personeel.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Vugs

Zeer positief.

Levertijd sneller dan beloofd. Was zeer verrast en blij uiteraard.
Persoonlijke behandeling van winkelpersoneel. Ook na de levering.

Nvt

Koopmans

Prettig, goed advies, flexibel personeel magazijn, voldoende personeel

klantgericht, onderscheidend, bus lenen voor vervoer

twee stoelen foute kleur, betere controle voor aflevering/ophalen

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Op basis van uw gegevens kan ik helaas niet inzien of u inmiddels al geholpen bent met de verkeerde... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Op basis van uw gegevens kan ik helaas niet inzien of u inmiddels al geholpen bent met de verkeerde stoelen. Mochten we u hierin nog van dienst kunnen zijn nodigen we u graag uit om contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Den Bosch

Inhoudelijk mooie spullen. Verder Vond ik het wel matig dat ik geen bevestiging kreeg dat mijn bank binnen was gekomen en ik hier pas achter kwam nadat ik op eigen initiatief contact had opgenomen.... Inhoudelijk mooie spullen. Verder Vond ik het wel matig dat ik geen bevestiging kreeg dat mijn bank binnen was gekomen en ik hier pas achter kwam nadat ik op eigen initiatief contact had opgenomen. In de winkel lijkt verschil gemaakt te worden tussen klanten: een mevrouw kreeg een cadeau na een aankoop (voor mij in de wachtrij), maar nadat ik +/- 2000,- had aangegeven kreeg ik niks. Vind ik niet erg, maar hierin lijkt dus verschil gemaakt te worden.

Mooie spullen.

Gelijkheid bij klanten, meer klantvriendelijkheid aan de kassa.

Jos Broeren

Zeer deskundig en goed geadviseerd , met vriendelijk personeel

Goede kennis van producten

Van Weelden

Goed bedrijf,vriendelijk personeel en goede adviezen

Bij zelf ophalen,keurig en heel goed verpakt,weinig kans op beschadigingen

Kelly

Top

Mooie meubels, goede prijs en fijn geholpen in de winkel

Helaas heb ik geen bericht gekregen dat mijn meubels binnen waren en moest ik zelf tot 4x bellen naar de winkel

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. U krijgt bij aankoop een code waarmee u kunt inloggen om zelf de status van uw bestelling te bekijken, maar... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. U krijgt bij aankoop een code waarmee u kunt inloggen om zelf de status van uw bestelling te bekijken, maar zullen dit als verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Daniëlle van overbeek

Ik ben tevreden met de goede service, het product en de kwaliteit van het product. Personeel is vriendelijk en nemen de tijd.

Klantvriendelijkheid en goede service.
Kwaliteit product en prijsverhouding.

Op dit moment geen verbeterpunten

Margriet

Keurig netjes geregeld

Het meedenken, en de bewaaropslag

Meer controle op ontbrekende schroefjes voor de meubelen

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Kim Dammers

Slechte communicatie. Wordt niet goed opgenomen. Je moet als klant zelf ervaren dat de levertijd oploopt. Als je navraag wil doen over de levertijd word je van kastje naar de muur gestuurd. Na een... Slechte communicatie. Wordt niet goed opgenomen. Je moet als klant zelf ervaren dat de levertijd oploopt. Als je navraag wil doen over de levertijd word je van kastje naar de muur gestuurd. Na een half jaar mijn bank kunnen ophalen. Medewerkers van Pronto Den Bosch hebben echt hun best gedaan om mij tegemoet te komen in compensatie, maar de mensen van de orderadministratie gaven niet mee. Ben teleurgesteld in deze keten….

De verkoop ging heel goed. Verkoper nam de tijd. Mooie bank uit gekozen. Levertijd en communicatie daarna was bagger.

Communiceren! En de klant tegemoet komen en op de hoogte houden.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Dammers, bedankt voor uw beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de vertraging, begrijpelijk dat dit niet goed is bevallen. Onze order administratie heeft u wekelijks op de hoogte... Beste mevrouw Dammers, bedankt voor uw beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de vertraging, begrijpelijk dat dit niet goed is bevallen. Onze order administratie heeft u wekelijks op de hoogte gehouden. Wat betreft de compensatie hebben we aangegeven dat indien u niet tevreden bent er altijd ruimte is voor overleg hierin. Indien gewenst nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen hierover. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch