Tamara Soffner

Goed, alleen beschadigingen op de tafel.

Goede hulp in winkel

Betere telefonische hulp service.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Soffner, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat uw tafel beschadigd is geleverd. Ik heb begrepen dat u een ruiling is geboden. We wensen u veel plezier met het nieuwe artikel en... Beste mevrouw Soffner, bedankt voor uw beoordeling. Vervelend dat uw tafel beschadigd is geleverd. Ik heb begrepen dat u een ruiling is geboden. We wensen u veel plezier met het nieuwe artikel en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

B&B Het Elderbroek

Zijn goed geholpen door vriendelijk personeel

Alles goed

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Danny

Geen commentaar

Reageren op de klanten

Beste mevrouw Schatsbergen,
Beste mevrouw Schatsbergen,
Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons. Wij hebben uw service aanvraag afgehandeld en afgelopen woensdag uw hocker gerepareerd en terug gebracht. Wij vernemen graag waarom u niet tevreden bent na deze oplossing.

Tina

Heel klantvriendelijk.
Echt goed geholpen

Niets ...zou het niet weten..ben super goed geholpen

Beste Tina,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Heel leuk om te horen dat u zo goed bent geholpen. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Pronto wonen...
Beste Tina,

Linda

Over Pronto zelf zijn we goed te spreken, over het bezorgbedrijf minder.

Advies in de winkel en de hulp van het personeel bij de centrale klantenservice (het 040-nummer). Bij bezorging bleek dat de poten niet onder onze hocker konden, doordat er nietjes in de... Advies in de winkel en de hulp van het personeel bij de centrale klantenservice (het 040-nummer). Bij bezorging bleek dat de poten niet onder onze hocker konden, doordat er nietjes in de schroefgaten zaten. De volgende dag kon er al een monteur langskomen die dit snel heeft kunnen maken, dit was heel fijn.

Het contact dat het bezorgbedrijf met de klant heeft. Toen onze meubels bij Pronto binnen waren zouden wij binnen 5 werkdagen een e-mail van het bezorgbedrijf ontvangen. Deze hebben we niet... Het contact dat het bezorgbedrijf met de klant heeft. Toen onze meubels bij Pronto binnen waren zouden wij binnen 5 werkdagen een e-mail van het bezorgbedrijf ontvangen. Deze hebben we niet ontvangen. Hierop hebben we het 040-nummer van Pronto gebeld en zij gaven aan er haast achter te zetten. We hebben toen 3 dagen later een mail ontvangen van het bezorgbedrijf. Er stond in hoofdletters in de mail dat de bezorgafspraak pas definitief zou zijn als zij de bezorgdatum hadden bevestigd. Echter kregen we geen bevestiging en moesten we hier zelf nog achteraan. Zoals het nu is opgezet moet de klant zelf een gewenste bezorgdatum terugmailen (uit een lijstje met opties), waarop het bezorgbedrijf dan een bevestiging moet geven. Een tip is om een app/programma te maken waar de mogelijke bezorgopties staan en de klant er één kan aanklikken. Als een bezorgoptie niet beschikbaar is, staat deze niet in het rijtje, waardoor het voor de klant direct duidelijk is wat de bezorgdatum is (i.p.v. een bevestiging af te moeten wachten, waar je zelf achteraan moet).

Beste Linda,
Beste Linda,
Bedankt voor het plaatsen van de review! Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel. Wij zullen uw verbeterpunt wat betreft de bezorging zeker mee nemen! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe bank!

Jasper

Top service 1

Klantvriendelijk, Geen lange levertijden

Beste Jasper,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u goed bent geholpen in onze winkel!

Henk van der pas

Alles perfect geregeld !

Snelle levering !

Beste Henk van der Pas,
Wat fijn om te lezen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto wonen...
Beste Henk van der Pas,

Gransjean

Klantvriendelijk

Goed advies

Is goed zo

Beste mevrouw Gransjean,
Bedankt voor de review! Super leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil! Wij wensen u hier veel relax-plezier mee ;)...
Beste mevrouw Gransjean,

Hanegraaf

Al sinds langere tijd slagen wij hier voor meubels en toebehoren, de service is hier prima en de kwaliteit is zeker goed.

Wanneer er onverhoopt iets niet goed is qua beschadigingen of dergelijke wordt je prima geholpen.

Beste meneer Hanegraaf,
Super fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u wederom veel plezier met de nieuwe meubels!