Dhr Snels

Prima ervaring snelle service en goede kwaliteit

Advies en klantgericht

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Snels, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! Veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Schouten

Op zich positief goed geholpen in winkel Den Bosch

Genoeg opgestelde mogelijkheden van meubels

Magazijn beter checken van orders kregen leenwagen mee was al geladen met hoekbank helaas de verkeerde bank te groot en kleur , vandaar bon checken , bleek bij thuiskomst , 2 klanten met zelfde... Magazijn beter checken van orders kregen leenwagen mee was al geladen met hoekbank helaas de verkeerde bank te groot en kleur , vandaar bon checken , bleek bij thuiskomst , 2 klanten met zelfde achternaam door elkaar gehaald kan gebeuren alles word keurig opgelost komen de bestelde bank omwisselen.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We doen ons uiterste best dat het voorval wat u omschrijft niet nog eens gebeurt. We wensen u... Beste, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We doen ons uiterste best dat het voorval wat u omschrijft niet nog eens gebeurt. We wensen u alsnog veel plezier van uw bank. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Toine Horsten

Uitstekend

Zeer klantgericht. Erg vriendelijk. En ook nog zeer vakkundig!

Levertijd viel wel wat tegen (18 weken!)

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Horsten, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren en veel plezier van uw aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den... Beste meneer Horsten, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren en veel plezier van uw aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Van der velden

Wij zijn tevreden over Pronto. Omdat de oplevering van onze woning uitgesteld was, moesten wij bank die wij gekocht hadden langer in opslag laten en dit was geen probleem. Levering was op tijd.... Wij zijn tevreden over Pronto. Omdat de oplevering van onze woning uitgesteld was, moesten wij bank die wij gekocht hadden langer in opslag laten en dit was geen probleem. Levering was op tijd. Kortom tevreden.

Prijs/kwaliteit

Nvt

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Van der Velden, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! Veel plezier van uw bank gewenst. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Beste mevrouw Van der Velden, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren! Veel plezier van uw bank gewenst. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Dirk Jan Top

Goed, snel, vriendelijk en veel keuze tegen een concurrerende prijs.

Zeer persoonlijke geholpen.

Klein foutje een cijfer verkeerd en andere stoel maar snel herstelt.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste meneer Top, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Veel plezier van uw aankoop gewenst! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Bertjan

Zeer geod

Nemen de tijd voor je

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Kim Ronnes

Goed geholpen. ‘S ochtends gebeld voor een product of dat nog op voorraad was. ‘S middags stond de kast bij ons in de woonkamer.

Snelheid van ophalen

Op de site stond dat de kast ook in Nijmegen op voorraad was. Dit was niet zo en daarom zijn we in Den Bosch terecht gekomen (vanuit Wijchen).

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw Ronnes, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Veel plezier van uw kast gewenst! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Lisa van Grinsven

Uitstekende service en sneller geleverd dan verwacht!

Ondanks Corona en gesloten winkels toch kunnen proef zitten op de bank.

Het klantenportal waarop je je order kunt volgen, real-time of in elk geval beter laten synchroniseren.

Reactie Pronto Wonen Den Bosch:

Beste mevrouw van Grinsven, bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. Veel plezier van uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Den Bosch

Lammers

Vriendelijk.