Mevr. R.Veenstra

Ben erg blij met de meubels!

Jammer van het "ophaalsysteem"( dus geen bezorging) steeds weer een gemartel en hoe het geladen wordt pffff

Claudia Fuhler

Helemaal goed.

Alles mooi opgesteld met leuke accessoires .

Gewoon zo door gaan.

Bank uitgezocht in Groningen.
Bij afhalen in Emmen vriendelijk winkelpersoneel, magazijn iets minder.
Bank uitgezocht in Groningen.
Bij afhalen in Emmen vriendelijk winkelpersoneel, magazijn iets minder.
Daar was een oudere man werkzaam die met het verkeerde been uit bed was gestapt volgens mij.

* Vriendelijke dame achter de balie.

* Eerst met de klant langs de bestelling lopen en kijken of alles naar wens is dan pas afrekenen ipv eerst afrekenen en dan pas de bank te zien krijgen.

* Man in het magazijn een goed...

* Man in het magazijn een goed bed geven.

Pietje

Positieve ervaring. goede uitleg gehad over de meubels en de levertijd duurde precies zolang als aangegeven werd.

Prettige winkel, sfeervol. Snel geholpen met de keuze van de bank.

Snelle service
sfeervolle winkel
Vlotte verkopers

Hou die frisheid vast, blijf het personeel enthousiast en gemotiveerd houden.

Zeer. goed. en vakkundig

Anita

Wij zijn in de winkel prima geholpen. Het aanbod van jullie is ruim!! Ook de levering van de meubels was uitstekend. Alles zat stevig verpakt in karton en plastic. Geen enkele beschadiging. Kortom,... Wij zijn in de winkel prima geholpen. Het aanbod van jullie is ruim!! Ook de levering van de meubels was uitstekend. Alles zat stevig verpakt in karton en plastic. Geen enkele beschadiging. Kortom, wij zijn zeer tevreden en komen zeker nog weer terug!!

Uitstraling van de winkel!!! En verhouding kwaliteit/prijs is prima!

Geen.

Coos ter Mors

Ik ben tevreden over Pronto Wonen

Netjes ontvangen en duidelijke uitleg.