J deJong

Een goede behandeling van ons.

H.Rolleman

Nette winkel met zeer behulpzaam personeel

M. Gersonius

Goede service en vriendelijk geholpen. Levertijden conform afspraak

Goede service, vriendelijk geholpen. De medewerker is met ons de gehele winkel doorgelopen om de juiste stoel te vinden!

F. de Vries

Zeer slechte service aan de balie bij het betalen van onze nieuwe bank. Er kon nog geen ' veel plezier met uw aankoop' vanaf..
Erg slechte nasmaak aan over gehouden, terwijl het kopen van iets...
Erg slechte nasmaak aan over gehouden, terwijl het kopen van iets nieuws juist leuk hoort te zijn !

Mooi assortiment.

zie omschrijving over ervaring met Pronto Wonen Emmen.

R. Berends

Aanschaf hoekbank

Jan Vos

Uitstekende ervaring, klantvriendelijk, goede service, je wordt als klant gewaardeerd.

huiting

Ik had via een vriendin positieve verhalen gehoord over de pronto en we hebben hier kortgeleden onze bank en eetkamerstoelen gekocht waar we erg blij mee zijn.

Ik vind de pronto een mooie en gezellige winkel waar de medewerkers vriendelijk zijn en de tijd voor je nemen.

willem koelman

Via collega's getipt over pronto leuk snel tot een deal gekomen. Meubilair mocht een week blijven staan ivm met de verbouwing.

breed assortiment leuke indeling
vriendelijke mensen.

Uitstekend.

Klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Afhaalplek niet duidelijk. Wel bij de deur maar niet bij de magazijnroldeur.

m.l. drijfhout

Redelijk

vriendelijk.

wanneer je +- 10 wk levertijd afspreekt en het word later licht je klanten in en laat ze er niet zelf achteraan gaan (stuk service )