Ria de Jong

Helemaal top

Top personeel

Dick van Dijk

Gastvrij en erg informatief. Ook heel klantvriendelijk.

Brenda

Fijne ervaring, konden rustig kijken in de winkel, lekker overzichtelijk. Toen we de meubels wilden kopen was er ook weer alle tijd!

Vriendelijk personeel!

Reactie Pronto Wonen Gouda:

Hoi Brenda, erg leuk om te lezen dat je een fijne ervaring hebt na je bezoek aan onze winkel. We nemen graag de tijd voor onze klanten, des te leuker om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren.... Hoi Brenda, erg leuk om te lezen dat je een fijne ervaring hebt na je bezoek aan onze winkel. We nemen graag de tijd voor onze klanten, des te leuker om te lezen dat je dit ook zo hebt ervaren.
Veel woonplezier gewenst! Graag tot een volgende keer.

partuculier

Gastvrij

leverring wachttijd kanbeter

overzicht v d winkel

Reactie Pronto Wonen Gouda:

Bedankt voor de review. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij de klant thuis te hebben staan, jammer genoeg zijn wij afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers en hebben... Bedankt voor de review. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk bij de klant thuis te hebben staan, jammer genoeg zijn wij afhankelijk van de levertijden van onze leveranciers en hebben wij daar geen invloed op. Hopelijk vliegt de tijd en heeft u uw bestelling snel in huis staan. Hopelijk tot een volgende keer.

Liaboegheim51@gmail.com

Heel positief

Vriendelijke enVakkundig personeel

Reactie Pronto Wonen Gouda:

Wat fijn om te lezen dat u uw bezoek aan heel positief heeft ervaren mevrouw Boegheim. Graag tot de volgende keer!
Mariska

sewsaran

Ik heb goeie ervaring

nvt

nvt

Reactie Pronto Wonen Gouda:

Bedankt voor de positieve review Sewsaran. Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft met onze winkel. Hopelijk tot een volgende keer!

Hogerbrugge

Goed geholpen

Reactie Pronto Wonen Gouda:

We vinden het fijn om te lezen dat u goed geholpen bent in onze winkel. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals ontvangen.

Fam Blokzijl

Gezellig en goed vriendelijk niet opdringerig geholpen

Personeel is top, in ieder grvsl diegene die mij heeft geholpen.

Reactie Pronto Wonen Gouda:

Bedankt voor deze positieve review familie Blokzijl! Ik vond het ook een erg gezellig gesprek en fijn om te lezen dat jullie goed en vriendelijk door mij zijn geholpen en vooral als niet opdringerig... Bedankt voor deze positieve review familie Blokzijl! Ik vond het ook een erg gezellig gesprek en fijn om te lezen dat jullie goed en vriendelijk door mij zijn geholpen en vooral als niet opdringerig hebben ervaren. Ik zie dat de bezorging inmiddels ingepland is, hopelijk zijn de barkrukken op tijd binnen ook! Veel woonplezier straks & hopelijk tot een volgende keer :)
Madelon
Pronto Wonen Gouda

C v d Hoek

14-01-2024 vriendelijk geholpen, volgens planning levering week 6, nu 16 maart nog niets gehoord. ( blij dat ik geen aanbetaling heb gedaan)