8.8 /10

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Heerlen aan!

Assortiment
Deskundig advies

Fred van Vuuren

Zeer positief.

Fijn, klantvriendelijk en leuk personeel.
Misschien bezorgkosten aanpassen. Nederland net zo duur als België.
Relaxfauteuil en eetkamerstoelen.

Kurvers

Super goed

stoelen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze service! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen en hopen u nog vaker te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Troeijen

Stoel

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Kuijpers

Eerlijk verhaal
Bij tweede bezoek zou ik de jonge man leren dat er tijdens alles invullen de klant om koffie wordt gevraagd
Bank

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service te verbeteren! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

ikke

Goed advies, goede kwaliteit en service

goede kwaliteit
tv meubel

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring bij ons heeft gehad. Wij wensen u veel plezier met het nieuwe tv-meubel en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Pronto Heerlen

Altijd netjes behandeld en een goed advies

Klantvriendelijkheid en assortiment
Eetkamersrtoelen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Super bedankt voor de positieve feedback! We stellen het enorm op prijs dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in de winkel! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Knoppen

SterSterSterSterLege ster

Fijne correcte uitleg en afhandeling.

Geen.
Mooie uitstraling winkel, eerlijk advies en keuze mogelijkheid.
7 stoelen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste mevrouw Knoppen, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons in de winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Pelle

Fijne winkel en goed geholpen door het personeel

Romaro eettafel, salontafels & tv meubel. Acante bank. 6 eetkamerstoelen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Pelle, Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Hochstenbach

SterSterSterHalve sterLege ster

Een gezellige winkel met vriendelijk personeel

stoel

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoel! Wij wensen u hier veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Dre Urlings

we gaan er zeker weer terug

alles mooi ingericht en betaalbaar
bank, relaxstoel , diverse ophangrekken

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Dre, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Liza Peters

Goede service, niet te opdringerig en kundig advies

Goed personeel, goede spullen voor een degelijke prijs.
Iets te vol in de winkel
Bankstel

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Liza, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service op te verbeteren. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Harry de Vries

Deskundig, luisterend personeel. Wist onze wensen perfect om te zetten naar de aankoop.

Het totale plaatje van uitstraling winkel tot deskundigheid personeel
3 zitsbank

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Harry, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad bij ons! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen en wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Hélène

Vriendelijke personeel leggen alles goed uit top

Goede uitleg en vriendelijk 🤗
Bank en stoel

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Hélène, Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Willy van Mölken

Aangenaam verrast uitstekend zeer deskundig advies

Teveel om op te noemen

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste Willy, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

John korsten

Prima ervaring, mooie winkel en vriendelijk personeel

Assortiment, sfeer
2 tapijten

Antwoord Pronto Wonen Heerlen

Beste John, Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Geantwoord op

Pronto Wonen Heerlen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Heerlen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 2 maart 2015

Pronto Wonen Heerlen

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

In de Cramer 164

6412 PM Heerlen

Assortiment
Deskundig advies

Fred van Vuuren

Zeer positief.

Fijn, klantvriendelijk en leuk personeel.
Misschien bezorgkosten aanpassen. Nederland net zo duur als België.
Relaxfauteuil en eetkamerstoelen.

Klantvriendelijkheid en assortiment
Eetkamersrtoelen

Knoppen

SterSterSterSterLege ster

Fijne correcte uitleg en afhandeling.

Geen.
Mooie uitstraling winkel, eerlijk advies en keuze mogelijkheid.
7 stoelen

alles mooi ingericht en betaalbaar
bank, relaxstoel , diverse ophangrekken

Liza Peters

Goede service, niet te opdringerig en kundig advies

Goed personeel, goede spullen voor een degelijke prijs.
Iets te vol in de winkel
Bankstel