2070 beoordelingen

2070 Reviews

J.h.Jonkers

Positief, vriendelijk en goed advies.

Wendy

Wij werden zeer goed bediend..alle keren weer en goed geadviseerd. Levering kwam binnen de tijd. Afhalen ook super vriendelijk
.top

Super leuk team. Niks teveel

Roel Kerstens

Zeer prettige ervaring: leuke verkoopsters, super service en mooie spullen!

Dachten goed mee met mijn speciale wensen. Sterke communicatie.

Niveau vasthouden

Goed, klantvriendelijk, hebben de tijd genomen bij het uitkiezen van de bank mbt diverse stofsoorten en kleuren. Advisering en afhandeling verder netjes en informatief goed.

Zie reeds bik bovenstaand. Tijd genomen voor advies en uitleg over verschillende mogelijkheden, zodat aansloot bij onze wensen.

Geen specifiek te benoemen mbt aankoop. Wel omslachtig mbt afhaalservice-busje en borgsom. Zowel naar winkel en magazijn om busje te halen en borg te betalen en daarna weer hetzelfde bij... Geen specifiek te benoemen mbt aankoop. Wel omslachtig mbt afhaalservice-busje en borgsom. Zowel naar winkel en magazijn om busje te halen en borg te betalen en daarna weer hetzelfde bij terugbrengen.

Joli van Heur

Super tevreden van begin tot eind!

Meedenken qua materiaalkeus en opstelling.

Geeb

M van de Ven

Kwaliteit en prijs zijn uitstekend . De winkel is mooi ingericht en het personeel is heel vriendelijk .

Vriendelijk en goed advies .

Van Sanen

Goede uitleg over de meubels en snelle levering binne 14 dagen de meubels geleverd en stonden in de bus klaar gezet zelf naar huis gebracht bus was gratis
Prima service en vriendelijke...
Prima service en vriendelijke personeel

Ja nee

Goed kom zeker terug.

Goede spullen voor een aantrekkelijke prijs.

Verbeterpunt .Heb een tafel bij jullie gekocht die in de winkel een heel andere uitstraling had als bij mij thuis.Toen die eenmaal bij mij thuis stond was het blad veel donkerder.Dacht echt de... Verbeterpunt .Heb een tafel bij jullie gekocht die in de winkel een heel andere uitstraling had als bij mij thuis.Toen die eenmaal bij mij thuis stond was het blad veel donkerder.Dacht echt de verkeerde tafel te hebben.Ben in de winkel nogmaals gaan kijken en zag gelijk de oorzaak.Er stonden 5 lampen gericht op het blad waardoor hij bij jullie veel lichter leek.

Linda vd Sande

Heel erg tevreden. Professioneel geholpen in de winkel en alles goed verzorgd. De bank was zelfs eerder klaar dan verwacht!!

Er was alle tijd voor ons als klant. Zelfs op een hele drukke zondag! Snelle service en heel goed verzorgd.

Zo doorgaan!

Wilko Janssens

Fijne winkel en gastvrij

goede hulp en goed advies