2070 beoordelingen

2070 Reviews

R Lerschen

Super service , fijne mensen op het magazijn ,

alles op voorraad , mogelijkheid tot lenen busje

kunnen wij niet bedenken

Fijne ervaring met Pronto Wonen. Medewerkers waren oprecht geïnteresseerd in mijn wensen, van daar uit naar oplossingen/opties gezocht. Levertijd ook prima. Ik had weliswaar een snelleverstof... Fijne ervaring met Pronto Wonen. Medewerkers waren oprecht geïnteresseerd in mijn wensen, van daar uit naar oplossingen/opties gezocht. Levertijd ook prima. Ik had weliswaar een snelleverstof besteld, maar ik ben ook tevreden over de algehele overdracht van bestellen tot leveren.

Ruime keus aan kleuren/ stof hoekbank

Fam Bijlsma

Hele fijne winkel. Top service. Is het product niet voorradig in de winkel, dan laten ze het komen van ander filiaal. Na 1 week konden we onze tafel ophalen. Deze stond al klaar in busje van pronto.... Hele fijne winkel. Top service. Is het product niet voorradig in de winkel, dan laten ze het komen van ander filiaal. Na 1 week konden we onze tafel ophalen. Deze stond al klaar in busje van pronto. Deze konden we kosteloos 2 uur huren.
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Zou pronto zeer zeker aanbevelen !!

Top service 👍🏻👍🏻👍🏻

Nvt

Zeer positief! Goed geholpen, bestelling is super verlopen, kwaliteit van de producten is top!

Zeer klantvriendelijk, namen zelfs in de drukte van 2e paasdag uitgebreid de tijd voor ons.

Ga zo door!

Kleine tip: het zou handig zijn als we de borg voor de bus zouden kunnen verrekenen bij het ophaalpunt, om onnodige ritjes naar de winkel te voorkomen.

Een bedrijf voor interieur, accesoires en advies voor woonkamer en slaapkamer. Veelzijdig en betaalbaar. Overzichtelijk opgesteld in 2 verdiepingen.

Nemen alle tijd voor je. Geven advies op jouw wensen afgestemd

Op dit moment niet

Jean Coenen

Heel erg prettig! Duidelijke communicatie en advies, levering in orde. Heel erg tevreden.

Busje huren is gratis

Iets langer de tijd voor de bus, met omrijdingen waren we net optijd terug.

Super service

Nette en goede verkoop service

Ik ben heel erg tevreden over Pronto altijd goede service.

Altijd goed advies en goede prijs kwaliteit verhouding.

Een brengservice zou fijn zijn.

Sintzen

Hele vriendelijke bediening die ook geïnteresseerd zijn en met je meedenken. Ik had een goede leuke verkoopster die goed geluisterd had door haar soms te testen. Bij sommige dingen wat ik niks aan... Hele vriendelijke bediening die ook geïnteresseerd zijn en met je meedenken. Ik had een goede leuke verkoopster die goed geluisterd had door haar soms te testen. Bij sommige dingen wat ik niks aan vond had ze ook telkens goed geraden dat het niet mijn stijl was en dat vind ik alleen maar top. Bij Pronto wonen Heerlen werken geen ja-knikkers maar gepasioneerde mensen die hun vak goed verstaan. Is zeker de moeite waard om aan andere te promoten om naar hun winkel te gaan.

Luisterend oor en ze denken met en voor je mee.
Lekker rustig en altijd even vriendelijk.
Luisterend oor en ze denken met en voor je mee.
Lekker rustig en altijd even vriendelijk.
Ook soepele mensen die ook gezellig met je meepraten zodat je in ontspannende sfeer kunt kopen.

Blijf zo doorgaan zou ik zeggen!

Winkel is prima, interieur verwisselen zou ik buiten openingstijden doen zodat potentiële kopers van "aangeklede" interieur beter beeld krijgen en mogelijk sneller kopen.

Eerste keer een bank besteld. Dit ging vlot en goed.

Het zelf ophalen van de bank en lenen van een busje is een goed systeem.