2070 beoordelingen

2070 Reviews

Ludwig Jacobs

Prima!

Kosteloos annuleren voor goederen die zowiso op voorraad zijn. Dit kan wel bij internet aankopen en zal derhalve dan ook nooit meer iets in jullie winkel bestellen

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Jacobs,
Beste meneer Jacobs,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Het is inderdaad niet mogelijk om na aankoop nog te annuleren. Dit is via de website wel mogelijk omdat er dan een zicht termijn is van 14 dagen. In de winkel kunt u het product bekijken vandaar dat hier een verschil in zit. U kunt wel een compensatiebon krijgen bij het annuleren van uw aankoop. Wij hopen dat het zo wat duidelijker is. Met vriendelijke groet, Pronto wonen Heerlen.

G.Verheijden

Goede service en behulpzaam personeel

Dave Mennen

Uitstekende service in filiaal Heerlen. Filiaal Roermond zeer slechte service

Renata Pijkels

Heel leuke winkelervaring: mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel, goede prijzen.

De producten waren op voorraad en stonden dezelfde dag nog in onze woonkamer, top!

fam Lemaire

Goed en vriendelijk geholpen

John op t Veld

Goed ontvangen, door Fanny.

Deskundig geholpen door Fanny.

h v wunnik

Heel fijn geholpen

geen opdringerig personeel. dat is heel prettig

o

Stevens G.

Prettige verkoper (Mick)

richard

Goede sfeer vriendelijke verkopers niet te opdringerig mooie winkel.

Leo

Wij hebben al zo vaak iets bij Pronto gekocht, dat wij eigenlijk al gewend zijn aan de klantvriendelijkheid en het kundige advies en begeleiding van het personeel. Dit klinkt misschien erg saai,... Wij hebben al zo vaak iets bij Pronto gekocht, dat wij eigenlijk al gewend zijn aan de klantvriendelijkheid en het kundige advies en begeleiding van het personeel. Dit klinkt misschien erg saai, maar is gewoon helemaal top.

Zeer kundig en meedenkende verkopers

gewoon houwen zo !!!!!