2070 beoordelingen

M.G.M Piters

Zeer mooie winkel

N.v>t

Beste klant,
Bedankt voor de beoordeling! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent na uw bezoek aan onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe eetstoelen!

Hansenyvonne1991@live.nl

Een paar keer goed geholpen en doen zich moeite

Zeer behulpzaam en klant vriendelijk

Beste Hans en Yvonne,
Beste Hans en Yvonne,
Bedankt voor deze beoordeling! Heel leuk om te horen dat jullie al meerdere keren goed zijn geholpen in onze winkel! Wij hopen jullie nogmaals te mogen verwelkomen!

Niels Lenskens

Leuke zaak met mooie meubels.

Overzichtelijk en ordelijk. Klantvriendelijk.

Beste Niels Lenskens,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons en goed advies heeft gekregen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen!
Beste Niels Lenskens,
Pronto wonen Heerlen.

Pronto wonen heerlen.

Je wordt heel goed ontvangen EN goed geholpen met goed advies.

Beste klant,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij vinden het altijd erg leuk om te horen dat u zo goed bent geadviseerd! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe tafel!

Lea

behulpzaamheid vriendelijkheid service en assortiment

Beste Lea,
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Met vriendelijke...
Beste Lea,

Jack Smeets

Vriendelijke bediening.

Het advies, kwaliteit.

Beste Jack Smeets,
Bedankt voor het plaatsen van deze review! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuils.
Met vriendelijke groet,...
Beste Jack Smeets,

Aussems

Relax winkelen

Behulpzaam, meedenkend, klantvriendelijkheid

Nvt

Beste klant,
Bedankt voor de beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij de aanschaf van de nieuwe meubels! Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel en wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!

Pronto

Leuke nette winkel

Leuk ingericht en veel te zien

Nvt

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste klant, heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Moletti bank!

Spoel

Klantvriendelijk en deskundig

Veel moeite gedaan gee

Bezorgkosten beetje aan de dure kant

Wilma

Zeer tevreden.

Goede service en bediening.