2070 beoordelingen

2070 Reviews

Privé

In September een Hoekbank besteld, deze is volgensafspraak op tijd geleverd, ik de winkel vriendelijk personeel.
Bij het afhalen van de hoekbank stond het gratis busje al ingeladen klaar de...
Bij het afhalen van de hoekbank stond het gratis busje al ingeladen klaar de hoekbank was goed ingepakt, ik ben zeer tevreden met de servies van Pronto.

Geen minpunten

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Prevos

Positief kom zeker terug bij nieuwe aankopen

Heeft een goede service bij aankopen en afhalen produkten

Meer verkopers bij drukken tijden

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Frijns

vriendelijk personeel

Peter Haisch

Wij hebben ons bezoek bij Pronto in Nijmegen gedaan.
Vanaf stap 1 dat we binnen waren voelde het als 1 bron van hartelijkheid.

De super klantvriendelijke behandeling.
En niet de indruk krijgen als klant dat het allemaal om de verkoop gaat.
Maar er gewoon geluisterd word naar je wensen.
Gevolgd door goed en...
De super klantvriendelijke behandeling.
En niet de indruk krijgen als klant dat het allemaal om de verkoop gaat.
Maar er gewoon geluisterd word naar je wensen.
Gevolgd door goed en vakkundig advies.

Voor mij niet zo te benoemen.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen.

Connie

Keurig geholpen en zoals beloofd geleverd.

Houdt zich aan de afspraken

Hueber

Goed assortiment,

Wachttijd

Bob

Het begon goed, maar eindigde stukken minder

Vriendelijk personeel

Leveringen en communicatie bij vertraging. Tafels voorboren of minimaal een handleiding of mal aanleveren om dit installeren te vergemakkelijken

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunten direct mee. Indien we u ergens nog mee van dienst kunnen zijn vernemen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Masthoff

Goede service

Vriendelijk en behulpzaam

Armand

Top. Niks op aan te merken??

Duidelijk

Kan ik niet bedenken

Remco vonken

Leuke wikel

Klantvriendelijk

Beter na kijken of er niks kapot is