2070 beoordelingen

2070 Reviews

parteklier

Goed advies

snelle hulp van het personeel

alles ziet netjes uit

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

VERHOEVEN

Zeer goed

Klant vriendelijk en goede uitleg

Ik zou het niet weten

Rowan Nuij

Hele prettige service, goed geholpen. Gratis gebruik kunnen maken van het Busje (deze was eenvoudig te reserveren)

Snelle en vriendelijke service

Sabrina

Snelle levering, problemen netjes opgelost door de winkel, magazijn reageerde een beetje vreemd.
Tapijt besteld incl 2 impregneersetjes, bij ophalen maar 1 setje erbij gekregen, direct opgelost door de winkel, echter vond de medewerker in het magazijn het onzin, eentje was prima volgens meneer, dat wij er twee betaald hadden deed er niet toe.
Alsof meneer geen zin had om het tweede pakketje alsnog mee te geven.
Vanwege het formaat van het tapijt waren uiteraard wel 2 verpakkingen nodig zoals de verkoopster in de winkel adviseerde.

Mooi assortiment in de winkel

Sociale vaardigheden in het magazijn mogen verbeterd.

A.v.d.ven

Heel erg tevreden

Goed advies en vriendelijke behandeling.

Ik zou het niet weten

R. Snijders

Eethoek met stoelen gekocht. Prima kwaliteit en onderhoudset niet erbij kon meteen naar winkel om set op te halen. Prima service.

Kwaliteit van meubels.
Prima service.

Wil Feijt

Uitstekend

Correctheid, deskundigheid, doen wat beloofd wordt

Wachttijden zijn soms lang

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Hub ,Moonen

Zeer tevreden.

Afspraken nakomen.

Uranka

Goed en deskundig geholpen

Vriendelijk en behulpzaam

Zou het niet zo snel weten

A Senden

Heel goed