2070 beoordelingen

2070 Reviews

Wolfs

Prima alles goed afgehandeld

Vervoer met eigen bus is idiaal

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto... Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Kelly

Super geholpen door een medewerkster van de winkel. De bestelling kwam veel eerder als verwacht waar ik heel blij mee was. Door een mis communicatie van de bezorgservice liep de bezorging iets... Super geholpen door een medewerkster van de winkel. De bestelling kwam veel eerder als verwacht waar ik heel blij mee was. Door een mis communicatie van de bezorgservice liep de bezorging iets stroever. Maar beide heren van de winkel hebben het heel netjes opgelost!! Chapeau en ga zo door!!

Klantvriendelijk

nvt

Haex

...

...

....

G. van Aarst

Heel goed

Er werd meer dan genoeg tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en advies te geven.

Niet echt.

R. Luijten

Mooie, uitgebreide collectie. Vriendelijke medewerkers.
Prima systeem met afhalen meubelen.

Deskundig advies.
Afhalen meubelen.

Geen.

Steven Gerards

Prettig

Product beschadigd, service aangevraagd

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Vervelend dat uw product beschadigd geleverd is. Onze service afdeling neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

E Spronck-Bergs

Goede afspraken alles op tijd en correct afgehandeld en bezorgd

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

ik heb geen verbeter punt,ik kom er graag naar toe vriendelijk personeel, behupzaam, ,prijskwaliteit top, ik heb er stoelen, en lampen gekocht, super

M.Friedrich

Gewoon goed zoals het hoort

Medewerkers zijn goed op de hoogte van procedures en lopen die correct na.

Op elke afdeling een lamp plaatsen met de kleur van daglicht waar je de kleur van een meubel beter kunt beoordelen dan onder warm licht.

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw verbeterpunt mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

truijens

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Vriendelijke uitstraling

de winkel is te vol

Patrick Coenen

Hele fijne ervaring je krijg de ruimte om rustig rond te kijken snel alles geleverd gekregen er was een probleem met de bank maar dat is heel goed opgelost

Klant vriendelijk.
Prijs kwaliteit
Goeie service

Die heb ik niet echt mijn ervaring was gewoon heel goed