2070 beoordelingen

2070 Reviews

L.rijndorp

Klantvriendelijk

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Chantal Wijnholds

Een toegankelijk bedrijf met eerlijk advies. 80% van onze hele inboedel is afkomstig van Pronto Wonen Heerlen. Dit is veruit onze lievelingswinkel. Veel opties voor veel verschillende budgetten,... Een toegankelijk bedrijf met eerlijk advies. 80% van onze hele inboedel is afkomstig van Pronto Wonen Heerlen. Dit is veruit onze lievelingswinkel. Veel opties voor veel verschillende budgetten, altijd van goede kwaliteit. Personeel is spontaan en in voor een grapje, maar ook deskundig.

De adviezen van het personeel zijn eerlijk passend bij onze ruimte en niet sturend naar de duurste opties.

Niks

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig ervaart. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Umans jeanne

Zeer mooie knusse zaak.

Vriendelijke staff

Jopie Schumacher

Op alle fronten heel positief.

Vriendelijkheid en behulpzaam.

Nvt

immers

Perfect vriendelijke bediening

Vriendelijke bediening

prima zo

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer Immers, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer Immers, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

D van Luit

Top geweldig!!!

Komen hun afspraken na

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Beste meneer van Luit, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet,... Beste meneer van Luit, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Mick van Vlodrop

Fijne ervaring in de winkel.

Goede hulp bij het bestellen van de eethoek

Afwerking van de eethoek niet overal even mooi. Hier en daar een beetje slordige lasnaad en het monteren van de tafelpoten was ook niet heel makkelijk omdat het net niet mooi aansloot

Reactie Pronto Wonen Heerlen:

Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u onze winkel als prettig heeft ervaren. We nemen uw verbeterpunten mee en wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Heerlen

Annemie

We zijn goed ontvangen,heel goede uitleg en begeleiding.

vriendelijk en derkindig

geen idee

M.Gei

Heel goed

Sneller geleverd dan verwacht,super dus

Niks op aan te merken

Vluggen

Het advies was heel goed en duidelijk.

Uitleg van de mogelijkheden en opties

Zou ik niet kunnen zeggen