H van de laar

Wij hebben hele leuke lampen en salontafels gekocht er is heel goed advies aan ons gegeven ze nemen heel veel tijd voor je de service is heel goed wij zijn heel goed tevreden nogmaals dank

Heel goed

Fijn om te winkelen

Krol

Goede verkoopster

Aarts

De ervaring was goed.

Goede uitleg over het product.
En dat je een bus kunt lenen voor het te vervoeren.

Kan ik zo niet opnoemen.
We zijn gewoon goed geholpen.

Spierings

We zijn goed geholpen. Fijne winkel mooi spullen Prima goede verkoper man

Mooi meubels. Voor ons geweldig

Ze doen het goed laten je even goed rond kijken Prima

spierings

Zeer goede uitleg goede service en alle hulp bij afleveren en opstellen goed product en niet te duur

alles perfect

geen ga zo door

Onze ervaring is super!! Fijn geholpen in de winkel vriendelijk personeel. Meubels zelf afgehaald ging top!!

Mooie meubels groot assortiment prijs kwaliteit is goed.

Frank Reniers

Na behoorlijk wat problemen te hebben gehad met onze bank, hebben de mensen bij Pronto dit super opgepakt en gezorgd dat wij nu nog jaren kunnen genieten, top!

Ja, de manier waarop een probleem wordt opgepakt

Nee, geen verbeterpunten

Behalve het filiaal in Helmond ook in Roermond geweest. Men wil graag verkopen maar klantvriendelijkheid maar matig.

De meubels gewoon bezorgen. Echt heel klantonvriendelijkheid om mensen zelf met meubels te laten rijden en sjouwen. Dat zie je terug in onze gunstige prijzen wordt er dan gezegd, wat een onzin,... De meubels gewoon bezorgen. Echt heel klantonvriendelijkheid om mensen zelf met meubels te laten rijden en sjouwen. Dat zie je terug in onze gunstige prijzen wordt er dan gezegd, wat een onzin, Pronto is niks goedkoper dan andere zaken. Levertijd zou 6 tot 8 weken zijn maar dat werden er 10!