paul houthooft

Super, eerlijk en erg duidelijk

advies van onze kussens zeker de combinaties

ja, onduidelijk tav bezorgen, wij kwamen hier pas achter na bestelling, een beetje het ikea gevoel, kan dus beter.

Ihsan

Medewerkers zijn aardig en klantvriendelijk.

Ellen Habraken

Snelle en goede service

Snelle levering van goederen

Marlie Bouwmans

Fijn, ga zeker in de toekomst eerst kijken of wat ik nodig te vinden is bij Pronto Wonen Helmond!

Persoonlijk advies, ik heb niet het gevoel gehad dat ik met een verkoper zat te praten maar eerder met iemand die meeleeft, wil meedenken en weet waar ze het over heeft.

Levertijd maarja volgens mij kunnen jullie daar ook niet veel aan veranderen.

Pronto Helmond

Gezellig Overzichtig bedrijf ,met veel keus ,zowel wij en onze dochter zijn ermee veel plezier geslaagd.

Goede antwoorden op onze vragen

In de winkel top geholpen, levertijd was 5-7 weken, na 5 weken konden we onze bank al ophalen. Zeer tevreden over alled

Klantvriendelijk, service gericht

Jan van Rijt

Oorspronkelijk hele goede ervaringen met Pronto. Maar bij de levering van de bestelde tafel bleek dat de poot bevestigings-
gaten niet aanwezig waren. Zij waren er van op de hoogte omdat ik...
gaten niet aanwezig waren. Zij waren er van op de hoogte omdat ik belde wat nu de bovenkant van het blad is. Zij hebben dat nagevraagd en het maakte niets uit. Op dat moment wisten zij dus dat de gaten niet aanwezig waren. Dat is slordig.
De poten vastschroeven was natuurlijk zwaar werk maar het lukte.

Goed advies en ons vakkundig en vriendelijk advies gegeven, wat onze keuze snel mogelijk maakte.

Goed op de hoogte moeten blijven wat hun leverancier werkelijk levert.

Prima advies en klantvriendelijk

vragen goed beantwoord zowel in de winkel als telefonisch

ga zo door!

Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen