Mendoza

Zeer vriendelijk.super mooie winkel.
We zijn heel goed en vriendelijk geholpen.
Mooie spullen van super kwaliteit.
Ik geniet er dagelijks van!!!

Klantvriendelijkheid, mooie meubels en woonaccecoires voor een hele goede prijs.

Prompt Wonen Helmond levert kwalitatieve meubels voor een interessante prijs! We hebben onze hele woonkamer en keuken voorzien van meubels en zijn heer zeer content mee! Een prettige service,... Prompt Wonen Helmond levert kwalitatieve meubels voor een interessante prijs! We hebben onze hele woonkamer en keuken voorzien van meubels en zijn heer zeer content mee! Een prettige service, scherpe prijs en nuchterheid sieren deze winkel!

Ook de mogelijkheid de meubels meteen mee te nemen wanneer ze op voorraad zijn is super !

Duidelijk advies , degelijke meubels en dit alles voor een scherpe prijs!

Zo doorgaan!

Fam. van Lier

Nette en snelle service. Duidelijke afspraken.

Het beschikbaar stellen van een bus voor transport is. Fijne service!

Mark

Goede service scherpe prijs snelle levering đź‘Ś

Goede service scherpe prijs snelle levering

Vierling

Prima producten tegen redelijke prijs. Personeel onerscheinend beetje druk en kortaf. Wel goed geholpen en snel.

Nier echt

Iets meer aandachrt

Giesbers

Goede ervaring, kom er regelmatig!

Kwaliteit prijs verhouding vind ik goed

Mss toch een thuis bezorgservice, zeker in deze tijd.

willem Vermeulen

In 2e! instantie een goede ervaring , wij ervoeren veel verschil in kwaliteit van de medewerkers.
denk hierbij aan deskundigheid/ondeskundigheid, vriendelijk/minder vriendelijk en wat ons het meeste stoorde de drive om te verkopen versus ons als klant de tijd te gunnen een goede keuze te maken!

bezorg het kant-en-klare product bij de klant, wij kopen een bank voor 3,5 mille en moesten hemel-en-aarde bewegen het afgemonteerd thuis geleverd te krijgen, dat is toch bijzonder.

Anouk Schepers

Zeer tevreden

M romers

Wij zijn fantastisch geholpen door rob!!

Gaan rustig met je zitten met alle stalen enz
Nemen de tijd voor jene

Goed geholpen

Weinig kennis van het assortiment lampen en of deze dimbaar waren