Oke

Levertijd duurde erg lang, bij uitstel ook zelf moeten bellen

In de winkel zijn we prima geholpen. We kregen deskundig advies. Maar over de levering en daarna waren we minder tevreden. We konden online inzien wat de status van onze bestelling was, maar de... In de winkel zijn we prima geholpen. We kregen deskundig advies. Maar over de levering en daarna waren we minder tevreden. We konden online inzien wat de status van onze bestelling was, maar de informatie daar klopte niet.
Na levering hadden we een klacht. Deze konden we alleen online indienen. Er is nooit iemand van Pronto komen kijken of er iets aan de klacht gedaan kon worden. Alles gong online en via foto's. Uiteindelijk is onze klacht naar tevredenheid hersteld, maar dit had op een prettigere manier gekund.

Deskundig advies

Bezorgkosten: ik koop een dure bank en moet dan nog bezorgkosten betalen. Ik zou bezorgkosten afschaffen vanaf een bepaalde prijs.
Klachtenafhandeling: doe niet alles online, maar kom ook...
Klachtenafhandeling: doe niet alles online, maar kom ook kijken. Dat had mij een veel betere klantbeleving opgeleverd.

Gerrits

Ons complete interieur aangeschaft bij Pronto Huissen en daarbij goed geholpen met name door Mandy

klantvriendelijke benaderingen zeer terdege kennis met daar aan toegevoegd een goed en juist advies.

ga zo door

Sandra

Wij hebben daar onlangs een bank gekocht waar we zeer tevreden over zijn...wij werden daar geholpen door vriendelijk en ervaren personeel.

Het viel ons op dat de winkel er huiselijk uitzag zodat je er een beter beeld van kon krijgen hoe het er ongeveer uit zou gaan zien...ook hebben ze er leuke accessoires.

Tijdje terug onze bank hier gekocht en erg blij mee. We zijn goed geholpen en er werd met ons meegedacht.

Vriendelijk personeel, mooie winkel en leuke spullen

Niets

Gea arends

Kon gewoon fijn rondkijken en goed advies

Deskundig en klantvriendelijk geholpen

Tevreden over eigenlijk alle aspecten,alleen lijkt het me moeilijk om,met kleine kinderen rustig een keus te maken.
Want er zijn veel decoratieve spulletjes in de winkel.

Die staan al in de beoordeling.
Omdat de meubels met de hand gemaakt worden is de prijs ook duurder als andere bedrijven.

Niet echt.

Het advies en de service bij een klacht.

Thuisbezorgen van een behoorlijke opdracht als het om de hoek is zou gratis moeten zijn.

Goede ervaring