Fried Vermeulen

Ik heb al diverse meubels besteld en ik heb een goede ervaring met Pronto Huissen. De afspraken komen ze goed na en het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

de rustige uitstraling van de winkel, je kunt er alles rustigbekijken zonder dat er gelijk een verkoper bij je staat.

Elles Walta

Keurig bedrijf, zeer klantvriendelijk. Gaat met de nieuwste mode & trends mee op interieurgebied.

monique pluym

Leuke collectie en vriendelijke mensen, voor mij als klant is het prettig als je wat kunt vragen maar als de verkoper niet te opdringerig is. Of je nou wel of niet koopt (ik loop regelmatig binnen)... Leuke collectie en vriendelijke mensen, voor mij als klant is het prettig als je wat kunt vragen maar als de verkoper niet te opdringerig is. Of je nou wel of niet koopt (ik loop regelmatig binnen) ze zijn even vriendelijk.

Prima ervaring, wij kwamen voor het eerst bij uw bedrijf doordat ik gelezen had over een speciale avond waar je je voor kon opgeven. Wij hebben bij u onze eetkamerstoelen gekocht. We hadden eerst... Prima ervaring, wij kwamen voor het eerst bij uw bedrijf doordat ik gelezen had over een speciale avond waar je je voor kon opgeven. Wij hebben bij u onze eetkamerstoelen gekocht. We hadden eerst andere stoelen op het oog, zijn ook weggezet maar toen wij toch andere stoelen wilden, was dat geen probleem, zonder problemen konden we het veranderen, heel fijn. Ik ben alleen maar positief over uw winkel en assortiment en prijzen.

persoonlijke aandacht, meedenken met de klant, prijs is in verhouding niet duur en een uitgebreid assortiment, een assortiment wat je niet overal ziet.

Ik heb geen verbeterpunten, misschien de telefonische bereikbaarheid, dat herinner ik mij als lastig, om te vragen of iets op voorraad was of niet.

Daisy Bechan

Een bankstel en eettafel stoelen gekocht! Super lief en gezellig geholpen (ik was hoogzwanger)

Altijd vriendelijke en behulpzame medewerkers! Mooie en goede kwaliteit spullen!

Nog meer vestigingen hihi of iig woonboulevard arnhem een grote vestiging maken:-)

debbie jansen

ruime keus en niet duur. en wat ik fijn vindt dat men eerst rustig rond kan lopen voordat er iemand op je afkomt

linda de jonge

Helemaal goed

veel keuze in de modernere woninginrichting

mss tuinartikelen erbij?

Bibi

Klantvriendelijk met een glimlach!

Gerda Lusing

Vriendelijk personeel en deskundig advies.