Jo
Nette winkel waar je rustig kunt rondlopen/kijken zonder meteen te worden lastig gevallen door verkopers.
- Product of service:
- Eetkamerstoelen
98% beveelt Pronto Wonen Leeuwarden aan!
echt heel vriendelijk geholpen
Zeer goed
Uitstekend
Was postitief verrast
Heel fijn
Deskundig advies en prima geholpen
goed
Wij zijn super geholpen en veel tijd aan ons besteed nu het bankstel nog en zien hoe het bevalt
Plezierig
Vriendelijk te woord gestaan,uitstekend geholpen
Prima assortiment voor wat ik wilde. Niet veel personeel maar degene die ik trof was erg aardig.
Geslaagd
Het personeel heeft mij super geholpen. Om een keuze te maken en met meerdere factoren rekening te moeten houden. In 1 woord super service.
Pronto Wonen Leeuwarden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Leeuwarden