Xxxx
Prima assortiment voor wat ik wilde. Niet veel personeel maar degene die ik trof was erg aardig.
- Sterke punten
- Brede keuzemogelijkheden
- Product of service:
- Tv meubel
100% beveelt Pronto Wonen Leeuwarden aan!
Geslaagd
Het personeel heeft mij super geholpen. Om een keuze te maken en met meerdere factoren rekening te moeten houden. In 1 woord super service.
Fijne winkel! Goed geholpen
Prima service, maar slordig in levering.
Goede en snelle service
Goede service
Meermaals in de winkel geweest om verschillende meubels aan te schaffen. Altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Met het aanschaffen van mijn bank ben ik heel goed geholpen door Luuk. Omdat de meterkast eigenlijk in de woonkamer zit (deur wel in de hal) zit er een vreemde hoek ik de kamer en was het lastig een geschikte bank te vinden. Luuk heeft op de laptop mijn woonkamer op schaal nagetekend en de bank die op het oog had ook. In overleg toen gekozen voor een bank met trapeze hoek. Dit heeft heel goed uitgepakt en ik ben er heel blij mee!
super gaaf
Eerlijk gezegd vonden wij het onoverzichtelijk, ik ben gelijk op zoek gegaan naar een medewerker om ons te helpen! Als we die niet hadden gevonden waren we weg gegaan. We zijn goed geholpen en hadden de bestelling snel rond.
Mooie winkel met vriendelijk personeel.
Fijne ervaring, veel keuze. Je kunt rustig op je gemak rondkijken, zonder dat de verkopers je in de nek hijgen. Kind vriendelijk ook, is een klein kleurhoekje.
Overzichtelijk
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
/ I
Pronto Wonen Leeuwarden verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Leeuwarden heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Leeuwarden
Balthasar Bekkerwei 1
8914 BB Leeuwarden
Geslaagd
Fijne winkel! Goed geholpen
Prima service, maar slordig in levering.
Goede en snelle service
Goede service
super gaaf
Mooie winkel met vriendelijk personeel.
Overzichtelijk
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding