7.6 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox86% beveelt Pronto Wonen Middelburg aan!

Assortiment

0.5

Pam Van der mast

Fijn geholpen door vriendelijke verkoopster

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Goedemiddag mevrouw van der Mast, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Ontzettend fijn om te horen dat u zo fijn geholpen bent in de winkel. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

C.M.P. B.

Goed geholpen!

Bij de 2e keer dat ik de winkel bezocht en direct op mijn doel af ging omdat ik wist welke stoelen ik wilde aanschaffen, meldde ik me meteen bij de balie. Na even wachten kwam er een mannelijke winkelmedewerker aan die me vroeg of ik een lange of korte vraag had. Dat kwam mij niet heel klantvriendelijk over.

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste meneer/mevrouw Bakker, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof

Linda Noët

Mooie winkel, we werden heel deskundig geholpen, veel keus

Misschien aan de balie iemand permanent plaatsen zodat de wachttijd daar korter is en de adviseurs meer met de klanten bezig kunnen zijn
Afhalen/ bezorgen
Aangename winkel, het assortiment is heel uitgebreid, prijs/kwaliteit is heel goed. Pronto is echt mijn winkel

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste mevrouw Noët, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

nvt

fijn winkelen, ruime keus

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste meneer/mevrouw Toerse, Bedankt voor de mooie review! Dit waarderen wij enorm. Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

G. Castelijns

Prettig

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste mevrouw Castelijns, bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm. Wij hebben ook een lift in de winkel dus het is niet alleen toegankelijk via de trap. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

Marieke

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Vind het misleidend dat op internet staat dat de kast op voorraad is in middelburg. Dat dit het showmodel blijkt te zijn. Dan er op een showmodel staat binnen 1 week leverbaar. Ik ben vorige week woensdagochtend geweest. heb de kast besteld het is nu al donderdag maar ik heb nog steeds geen bericht wanneer ik deze kan komen ophalen. Dat vindt ik wel een beetje jammer.

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Goedemorgen mevrouw Bot, Bedankt voor uw review. Ik heb telefonisch contact met u opgenomen en ik heb uitgelegd dat het op voorraad is in ons centrale magazijn en dat dit daarom op voorraad staat op de website. Ook heb ik aangegeven dat uw kast vandaag binnen zal komen. Ik hoop dat het iets duidelijker is voor u en we hopen u graag terug te zien in de winkel. Ik wens u veel plezier met de nieuwe kast! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

murre

er werd goed geluisterd naar de wensen

tv meubel en stoel

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste meneer/mevrouw Murre, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

L. Becks

We zijn vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Goedemiddag meneer/mevrouw Becks, bedankt voor uw mooie review! Dit waarderen wij enorm. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

rebecca linthout

We werden snel geholpen en er werd met alles meegedacht, aangezien we zelf nog geen idee hadden wat we wilden. Alles netjes doorbesproken en alle opties bekeken. Heel erg tevreden!

Bank

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste mevrouw Linthout, Bedankt voor uw mooie 5-sterren review! Heel fijn om te horen dat u zo fijn geholpen bent. We zien u graag terug in ons filiaal te Middelburg! Met vriendelijke groet, Sophie Kruidhof Pronto Wonen Middelburg

Aad

Behoefte aandacht kopers

Praatje verkopers/sters

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Goedemorgen Aad, bedankt voor uw feedback. Zou u de verbeterpunten kunnen toelichten over de aandacht aan kopers zodat wij hiermee aan de slag kunnen? We zien uw antwoord graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Sophie Pronto Wonen Middelburg

Betty

SterSterSterSterLege ster

zeer behulpzaam personeel , wordt goed geholpen .

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Goedemiddag Betty, Bedankt voor uw leuke review! Fijn om te horen dat u ons als behulpzaam hebt ervaren. We zien u graag terug in de winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Pronto Wonen Middelburg

Koeijvoets

Men neemt de tijd voor de klant

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Beste meneer/mevrouw Koeijvoets, bedankt voor de leuke feedback! Heel fijn om te horen dat u ons advies en begeleiding als deskundig hebt ervaren. We zien u graag terug in onze winkel te Middelburg. Met vriendelijke groet, Sophie Pronto Wonen Middelburg

Pronto Middelburg

Super goed

Geen!!!
Service,aandacht voor de klant . 1 stoel was niet goed gelijk nieuwe stoel en kregen hem in elkaar gezet. Wat een service!!

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Geachte meneer/mevrouw Reuvers, Bedankt voor de leuke feedback! Wat ontzettend fijn om te horen dat de service zo goed en snel is opgelost. We zien u graag nog eens terug in de winkel! Met vriendelijke groet, Sophie Pronto Wonen Middelburg

P.H.Reuvers

SterSterSterSterLege ster

In de winkel netjes geholpen!

Makkelijk in elkaar zetten zoals de beschrijving zegt is niet waar. Kilo's gewicht nodig om de stoel in elkaar te zetten. Niet 1 schroefgat was makkelijk te monteren van de rugleuningen. Zit gedeelte wel. Moeten nu het hele service traject in omdat rug leuning helemaal niet te monteren is van 1 stoel.

Antwoord Pronto Wonen Middelburg

Geachte meneer/mevrouw Reuvers, Bedankt voor uw feedback! Fijn dat u netjes bent geholpen in de winkel! Vervelend om te horen dat het monteren van de stoel niet fijn verliep. Ik hoop dat dit snel opgelost wordt voor u en dat u snel van de stoelen kunt genieten. Met vriendelijke groet, Sophie Pronto Wonen Middelburg

Geantwoord op

Pronto Wonen Middelburg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Middelburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10
  • checkEerste review geschreven op 3 april 2014

Pronto Wonen Middelburg

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Mortiereboulevard 16

Behoefte aandacht kopers

Praatje verkopers/sters

Betty

SterSterSterSterLege ster

zeer behulpzaam personeel , wordt goed geholpen .

Koeijvoets

Men neemt de tijd voor de klant

Pronto Middelburg

Super goed

Geen!!!

P.H.Reuvers

SterSterSterSterLege ster

In de winkel netjes geholpen!

Pronto Wonen Middelburg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.6/10