Wijers
- Verbeterpunten of tips
- geen
- Sterke punten
- fijne winkel om te komen
- Product of service:
- 6 eetkamer stoelen
95% beveelt Pronto Wonen Naaldwijk aan!
prettig en adviserend
Goed advies bij aanschaf bankstel, uitleg beschikbare opties
Uitgebreid assortiment, mooi gedecoreerd, zeer vriendelijk personeel.
Het was heerlijk om in deze winkel te winkelen
Ik kom hier graag weer terug
Prima behandeling
Leuke spullen
Prima!
Pronto Wonen Naaldwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Naaldwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Naaldwijk
Warmoezenierstraat 13
2671 ZP Naaldwijk
prettig en adviserend
Goed advies bij aanschaf bankstel, uitleg beschikbare opties
Uitgebreid assortiment, mooi gedecoreerd, zeer vriendelijk personeel.
Het was heerlijk om in deze winkel te winkelen
Naaldwijk