Willems
- Sterke punten
- Ruim assortiment
- Product of service:
- Stoelen
96% beveelt Pronto Wonen Nijmegen aan!
Prima geholpen
De aankoop ging goed, alleen toen onze spullen niet compleet bleken te zijn werd ik snel afgescheept met niks
Positieve ervaring, vriendelijk personeel, mooie spullen.
goed advies
Zeer goed, blijven hier terugkomen.
Fijn behulpzaam en gezellige sfeer
prettige sfeer, haast huiselijk.
Nijmegen
Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere grote aankopen gedaan , en zijn daar zeer tevreden over . Levertijden zijn zoals verwacht en aangegeven en het advies van het verkoopteam dat wordt gegeven , daar wordt ruim de tijd voor genomen .
Vriendelijk
Fijne contact, en duidelijk uitleg!
Pronto Wonen Nijmegen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Nijmegen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geholpen
Positieve ervaring, vriendelijk personeel, mooie spullen.
goed advies
Zeer goed, blijven hier terugkomen.
Fijn behulpzaam en gezellige sfeer
prettige sfeer, haast huiselijk.
Nijmegen
Vriendelijk
Fijne contact, en duidelijk uitleg!
Pronto Wonen Nijmegen heeft de volgende resultaten bereikt: