Bolwerk

Fijn behulpzaam en gezellige sfeer

Zeer goed advies bij aankoop

Ga zo door

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!
Met vriendelijke...
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Lisette

Prettige sfeer, haast huiselijk.

Fijn om in te winkelen, breed assortiment, inclusief mooie accessoires. Laag geprijsde banken

Beste Lisette,
Beste Lisette,
Wat een super leuke review om te mogen ontvangen! Bedankt hiervoor! Heel fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!

M.b

Nijmegen

Hele warme uitstraling

Nvt

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoel! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...

Jansen

Vriendelijke medewerkers

Volle winkel ,ook lastige indeling. Dan weer de trap op, dan weer trap af. Wil je weer iets gaan bekijken moet je weer de hele winkel door inclusief de trappen.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren.

R. Van Keeken

Wij hebben in de afgelopen jaren meerdere grote aankopen gedaan , en zijn daar zeer tevreden over .
Levertijden zijn zoals verwacht en aangegeven en het advies van het verkoopteam dat wordt gegeven , daar wordt ruim de tijd voor genomen .

Prijs -kwaliteit is prima

X

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u al meerdere keren zo goed geholpen bent bij het uitzoeken de meubels! Wij wensen u hier wederom weer veel plezier mee! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Willy

Klantvriendelijk

Beste Willy,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Pronto nijmegen

Vriendelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe lamp!
Met vriendelijke groet,...

Stevens

Fijne contact, en duidelijk uitleg!

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe eetstoelen! Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

Thijssen

Prima verkoopster

Magazijn dichter in de buurt

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil!
Met...

Martorell

Goede en vriendelijke adviezen

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van het nieuwe vloerkleed!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen