We hadden een kledingkast gekocht. Echter kwamen we er later achter dat de indeling helemaal niet mogelijk was zoals we hem hadden laten tekenen! We moesten zelf creatief zijn om het op te lossen.... We hadden een kledingkast gekocht. Echter kwamen we er later achter dat de indeling helemaal niet mogelijk was zoals we hem hadden laten tekenen! We moesten zelf creatief zijn om het op te lossen. Ook ontbrak er een onderdeel van het soft close systeem en werd er geen hanglamp, maar een totaal andere tafellamp geleverd. Er staat ook een andere naam op. We hebben veel geld betaald, en zijn helaas niet helemaal tevreden.

We werden geholpen door een nieuwe medewerker, misschien was een iets betere begeleiding niet verkeerd geweest.

De producten zijn mooi. Maar de service minder.

Mooi producten

Duidelijk zijn. Vertellen dat je de stoelen beter kan in spuiten. Dus ik zeg tel ze we maar bij. Dan kom ik bij de kassa met de bon, met het idee die krijg ik nu mee.

Dan bestel je dure...

Dan bestel je dure spullen. En dan is er niks geen service van gratis bezorgen. Tel dit dan mee in de prijs ofzo.
Er komen al Zoveel kosten bij voor klanten. Dat mensen dan afhaken op de eerste prijs denk ik.

Job Linskens

Goed advies, prettige service!

Klantvriendelijk personeel

Bezorgen van meubels (bijv. bij banken, tafels en kasten)

Goede service en solide advies. Deugdelijke advisering omtrent stofkeuze, poothoogte, zitcomfort, enzovoort. Oftewel, erg tevreden met de aankoop van mijn bank. Enige minpuntje was dat bij de... Goede service en solide advies. Deugdelijke advisering omtrent stofkeuze, poothoogte, zitcomfort, enzovoort. Oftewel, erg tevreden met de aankoop van mijn bank. Enige minpuntje was dat bij de ophaal- en bushuurservice niet expliciet was vermeld dat het magazijn niet aan de winkel maar te Wijchen lag.

Shahan

Kwaliteit goed klantvriendelijkheid zwaar onvoldoende

Gladde praatjes

Beter informeren i.p.v. alles in kleine letters opschrijven en de helft niet vertellen

Irene Nauman-Jonkers

Heel erg tevreden. Antwoord op al mijn vragen. Buitengewoon goed.

Jullie nemen de tijd. Wij kregen de volle aandacht.

nee

Heidi Gloudemans

Zeer vriendelijk geholpen!! Nette afhandeling ook.

Vriendelijk personeel, niet opdringerig

Manuela Adriaans

Heb geshopt in Pront op de woonboulevard in Nijmegen.
Dit is echt een top winkel met top personeel.
Super geholpen en niks was te veel.

Er werd alles aan gedaan om mij een goede keuze te laten maken,
Alles werd erbij gehaald en bij elkaar gezet ,zelfs van de bovenverdieping
Zodat ik kon zien of ik het wel leuk vond bij...
Er werd alles aan gedaan om mij een goede keuze te laten maken,
Alles werd erbij gehaald en bij elkaar gezet ,zelfs van de bovenverdieping
Zodat ik kon zien of ik het wel leuk vond bij elkaar.
Verder werd er ook goed advies gegeven en ook gezegd wat juist wel maar ook juist niet te doen . Heel fijn

Wat betreft verbeter punten heeft dit voor mij vooral te maken met devstoelen die omgewisseld moesten worden.
Dit moest ikzelf komen doen,dit vind ik niet kunnen . De fout ligt bij Pronto en die moeten het oplossen.
Na wat heen en weer gemail is dit uiteindelijk ook gebeurt,maar ik vind dat je niet van je klanten kunt vragen om zelf de boel maar weer om te ruilen.

A.w. Boerwinkel

Wij hebben een heel prettige ervaring We zijn een paar keer terug geweest en werden meteen herkent door de verkoper die ons meteen terug bracht naar waar we voor kwamen Kregen zeer goed advies en... Wij hebben een heel prettige ervaring We zijn een paar keer terug geweest en werden meteen herkent door de verkoper die ons meteen terug bracht naar waar we voor kwamen Kregen zeer goed advies en zijn zeer blij met de aankoop!!!

Steeds dezelfde prettige verkoper!De ruimte geven en tijd voor ons nemen en overleg Kundig

De algemene telefoon in aparte ruimte.De baas stond met ontevreden klant bij de kassa iets negatief af te handelen.Kwam erg negatief over was nog ver in de winkel te horen.

Op zich prima. In de winkel prima geholpen. Ook de levering ging goed. Helaas bij het uitpakken zat er al een kleine beschading op de bank. Dus gebeld en verwezen naar de afgesloten verzekering. De... Op zich prima. In de winkel prima geholpen. Ook de levering ging goed. Helaas bij het uitpakken zat er al een kleine beschading op de bank. Dus gebeld en verwezen naar de afgesloten verzekering. De verzekering geeft aan dat dit niet terecht is en dat zij dit bij de winkel melden. Vervolgens via de website de beschading met foto's gemeld en …. wachten, wachten, wachten, wachten, wachten, wachten, wachten. En dan krijg je deze email.

De ervaring is dus niet positief

Goed advies

Reageer ook correct als er problemen zijn. Dan niet kastje naar de muur en bodemloze put.