stijn

Bank en fauteuil gekocht

goede prijs, maar vooral een mooie bank

Het afhaal adres was een ander adres dan de winkel. Toen ik de bank kwam ophalen was ik met de fiets bij de winkel, en moest ik ineens naar wijchen fietsen. Ik ben daar onvoldoende over... Het afhaal adres was een ander adres dan de winkel. Toen ik de bank kwam ophalen was ik met de fiets bij de winkel, en moest ik ineens naar wijchen fietsen. Ik ben daar onvoldoende over geïnformeerd.

De schroeven die bij de bank zaten konden volgens de instructie rechtstreeks in de bank. Dat was echter onmogelijk en ik heb de gaten moeten voorboren.

De bank kraakt als iemand er op gaat zitten. In de winkel (showmodel) was dit niet het geval.

Maud

Snelle goede service en duidelijke communicatie

prijs kwaliteit

Manuela Adriaans

Heb geshopt in Pront op de woonboulevard in Nijmegen.
Dit is echt een top winkel met top personeel.
Super geholpen en niks was te veel.

Er werd alles aan gedaan om mij een goede keuze te laten maken,
Alles werd erbij gehaald en bij elkaar gezet ,zelfs van de bovenverdieping
Zodat ik kon zien of ik het wel leuk vond bij...
Er werd alles aan gedaan om mij een goede keuze te laten maken,
Alles werd erbij gehaald en bij elkaar gezet ,zelfs van de bovenverdieping
Zodat ik kon zien of ik het wel leuk vond bij elkaar.
Verder werd er ook goed advies gegeven en ook gezegd wat juist wel maar ook juist niet te doen . Heel fijn

Wat betreft verbeter punten heeft dit voor mij vooral te maken met devstoelen die omgewisseld moesten worden.
Dit moest ikzelf komen doen,dit vind ik niet kunnen . De fout ligt bij Pronto en die moeten het oplossen.
Na wat heen en weer gemail is dit uiteindelijk ook gebeurt,maar ik vind dat je niet van je klanten kunt vragen om zelf de boel maar weer om te ruilen.

tom coerwinkel

Wisselend, verkoop leek op en top maar achteraf nog problemen over niet volledig bestel en kwam n meer prijs daar door? Het ging over een leuning. Lever termijn was ook ruim voor bij, toen gebeld... Wisselend, verkoop leek op en top maar achteraf nog problemen over niet volledig bestel en kwam n meer prijs daar door? Het ging over een leuning. Lever termijn was ook ruim voor bij, toen gebeld nee was er nog niet en zou bericht worden wanneer wel..... maand later weer gebeld bleek het er allang te zijn....

Ja niet volledige verkoop

Ja, verkoop n product volledig ! en bericht de klant beter

W. Thissen

Mooi ingericht, snel geholpen, wel de geijkte verkooppraatjes en we zijn niet goed geïnformeerd over hoe het hout van onze nieuwe eettafel behandeld moet worden.

Snel, correct

Minder snelle makkelijke verkooppraatjes, is niet meer van deze tijd. Verkopers mogen meer kennis van materialen hebben.

Martine

Voor Pronto begrippen hebben wij een dure bank gekocht, met alles erop en eraan. Dus inclusief het meldingoranje certificaat. Bij aankoop prima geholpen. Echter toen we de bank een maand in gebruik... Voor Pronto begrippen hebben wij een dure bank gekocht, met alles erop en eraan. Dus inclusief het meldingoranje certificaat. Bij aankoop prima geholpen. Echter toen we de bank een maand in gebruik hadden ging de bank al behoorlijk pillen. Toen wij daarover Pronto belde werd er direct gezegd dat dit mogelijk was en dat dit zoals alle andere dingen op zo'n standaard (indek) lijstje met ons besproken was. Over het bespreken twijfel ik überhaupt, maar dat even in het midden laten, ik koop toch geen bank van ruim 1500 euro om deze na een maand al te zien pillen. We kregen aangeboden om de pilling zelf te verwijderen met een soort textiel tondeuse of hiervoor een monteur te laten komen. Echter toen ik aangaf het hier niet mee eens te zijn werd ik doorverwezen naar de klachtenprocedure via de site. Ik vind het heel vervelend dat ik op deze manier geholpen ben en ben dan ook echt teleurgesteld in Pronto. Mij zullen ze daar niet meer terugzien... en dit is ook de reclame die ik maak op ieder feestje, gesprek etc.

Derksen

Netjes geholpen en van advies voorzien.
Afspraken worden nagekomen.

Vriendelijk.

Fam.holleman-Rijcken

Mooie spullen voor goede prijs kwaliteit verhouding . In Nijmegen zeer fijn geholpen !!!!

Veel mogelijkheden keuzes en samenstellen van onze bank

Duidelijker info betreffende behandeling van de bank . Dit moesten we zelf doen met spuitbussen . Minpuntje.

Angelique

Vriendelijke en actieve hulp bij grote keuze in kussens en bekleding van bank.

Actieve hulp