Goede info en vriendelijk personeel

Debbie van den Brink

Zeer tevreden!

Levertijd niet te lang, namen uitgebreid de tijd om mee te denken. Prima concept dat je een volgeladen wagen kan oppikken en mee nemen.

De tijd dat de wagen mee kon is wel strak. We waren net op tijd terug.
Er zouden wel meer mensen in het magazijn mogen werken. Knap hoe de jongeman de bus in zn eentje heeft ingeladen.

Sarina Witte

Super fijne/leuke winkel! Altijd iets naar eigen smaak en alles volgens de laatste trends. Wij hadden een compleet nieuw interieur gekocht en bij ophalen bleken we de verkeerde eettafel stoelen te... Super fijne/leuke winkel! Altijd iets naar eigen smaak en alles volgens de laatste trends. Wij hadden een compleet nieuw interieur gekocht en bij ophalen bleken we de verkeerde eettafel stoelen te hebben en 1 matras ontbrak, Na 1 telefoontje met de winkel super goed opgelost! Pronto bedankt voor weer een fijne shopervaring :)

De huur van de bus en het denken in oplossingen bij fouten

Misschien nog wat betere communicatie met het magazijn

Brigitta Berns

Prima geholpen, fijn dat je bij 2de bezoek dezelfde medewerker kunt vragen. Dat scheelt ook een hoop dubbele info.

Duidelijke info en zeer klantvriendelijk.

Prima.

Ze nemen de tijd en laten de klanten ook vrij.

Geen.

Rob Olree

Bij dit bedrijf krijg een goed advies van vriendelijke medewerkers.

Goed deskundig advies.
Gratis leen bus of aanhanger

Je krijgt als klant de gelegenheid eerst zelf eens rustig rond te kijken en je wordt niet onmiddellijk 'overvallen' door een opdringerige verkoopster.

In het contact met verkoopster bracht deze ook een aantal praktische zaken met betrekking tot het product naar voren waar je als klant niet direct aan zou denken.
Prima insteek van Pronto...
Prima insteek van Pronto verkoopster !

Voor mijn ervaring zie ik geen behoefte aan nog meer verbeteringen

Senna

Fijn geholpen door het personeel. Ze nemen de tijd voor hun klanten en geven goed advies.

Goede service, konden onze meubelen kosteloos opslaan omdat de oplevering van onze nieuw bouwwoning vertraging op liep. En uiteindelijk kwamen we er thuis achter dat een stoel verkeerd was. Een... Goede service, konden onze meubelen kosteloos opslaan omdat de oplevering van onze nieuw bouwwoning vertraging op liep. En uiteindelijk kwamen we er thuis achter dat een stoel verkeerd was. Een telefoontje en de juiste stond klaar voor ons om op te helen

Opslag meubels
Gebruik busje

Hele goede ervaring. Vriendelijke en goede bediening.

Personeel zeer behulpzaam