Jo Roelofs

Fijne en prettige verkoper.
Afspraken omtrent levering enz. werden goed nagekomen

Afspraken klopten heel goed

Beste heer Roelofs,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze positieve review! Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen bij ons in de showroom.
Met vriendelijke groet,...
Beste heer Roelofs,

Jhta Kersten.

Prettige winkel.

Goed advies.

Beste Heer Kersten,
Beste Heer Kersten,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om deze beoordeling in te vullen. Wij zouden het fijn vinden u in de toekomst wederom te mogen ontvangen bij ons in de showroom met weer goed advies.

Sanne Lamers

Prima ervaring wordt goed en vriendelijk geholpen in de collega's.
Prima ervaring wordt goed en vriendelijk geholpen in de collega's.
Na dat we de bank hadden gekregen was er een pootje stuk, even gebeld wordt geregeld. Niet veel later werd ik terug gebeld en het pootje lag klaar in de winkel om op te komen halen.
Ook konden wij onze bank eerder ophalen met eigen auto in het magazijn is goed kom maar halen, dan halen we de ophaalafspraak eruit. Dus ook daar wordt niet moeilijk over gedaan.

Ze weten goed te vertellen welke vering je het beste kan kiezen voor je bank naar de wens van de klant.

Nee, alles is prima gelopen en ze houden hun aan de afspraken zoals afgesproken.

Beste mevrouw Lamers,
Allereerst vriendelijk bedankt voor de genomen tijd om deze review in te vullen.
Beste mevrouw Lamers,
Blij te lezen dat u Pronto Wonen Nijmegen als positief heeft ervaren. Wij wensen u heel veel plezier met de bank en zien u in de toekomst graag weer terug.

N Thoonen

De vervoerde goed verpakte meubels en nette aflevering

nee

Beste Mevrouw Thoonen,
Beste Mevrouw Thoonen,
Hartelijk dank voor het plaatsen van deze positieve review! Fijn te lezen dat het bezorgen ook naar wens was. Wij hopen u in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen bij ons in de showroom.

WPG Robben

Fijne woonwinkel die betaalbaar is en kwaliteit levert

No nonsens gewoon duidelijkheid .goede service en kwaliteit die betaalbaar is .
Veel leuke sfeerobjecten

Beste heer Robben,
Beste heer Robben,
We willen u vriendelijk bedanken voor de tijd die u genomen heeft om een beoordeling achter te laten. Heel fijn om te lezen. Wij wensen u veel woonplezier toe met de gedane aankoop!

Th Peters

Leuk en veel leuke ideeen

S. Dagovic

Ik heb een goede ervaring.

Goede kwaliteit.

Alles is netjes.

R.Drabbe

Goede service

Snellere levering dan was gezegd

Het idee van zelf het vervoer regelen vind ik persoonlijk niet zo geslaagd omdat het naar binnen brengen door onze onervarenheid moeizaam verliep.

Positief verkoopsters waren zeer behulpzaam en vriendelijk

Dat je een busje mee krijgt waar alles netjes en verpakt instaat.

Waarom geen bezorgservice? Je moet zo zelf zorgen dat je iemand hebt die een busje kan besturen.

M.Hermans

Goede service, prettige sfeer in winkel

Goede voorlichting

Nvt