Tijdens de aanschaf van onze meubelen verliep alles prima, alleen het systeem van betalen/ophalen magazijn hebben wij als slecht ervaren.

communicatie bij winkel betreffende afhandeling ophaalproces.

R Van Geffen

Leuke sfeervolle winkel

sfeer

Wij zijn tevreden over Pronto. Daarom komen we hier ook terug.

Vriendelijke, rustige en deskundige medewerkers. Goede transportservice.

Mml van der Veer-van Elferen

Goede ervaring. Personeel is erg klantvriendelijk en geven goede adviezen. De winkel ziet er ook erg sfeervol uit!

R.Wit

Goede ervaring met deze winkel, maar wel vaak erg druk

leuk en gezellig personeel die de moeite te nemen om naar je te luisteren, het is hier geen moeten verkopen.

Els Groffen

Pronto is een prima winkel met kwalitatief mooie spullen. Ik heb alle contacten die ik bij mijn aankoop heb gehad als zeer prettig ervaren

Van de verkoop tot de kassa tot de magazijnmedewerker enorm klantvriendelijk

Ik vind het erg onhandig om zelf het vervoer van de grotere meubelen te moeten regelen. Hierdoor ben ik als niet autobezitter afhankelijk van anderen. Hierdoor denk ik bij een volgende aankoop wel... Ik vind het erg onhandig om zelf het vervoer van de grotere meubelen te moeten regelen. Hierdoor ben ik als niet autobezitter afhankelijk van anderen. Hierdoor denk ik bij een volgende aankoop wel twee keer na of ik bij Pronto grote meubelen ga aanschaffen

Reactie Pronto Wonen Nijmegen:

Goedemiddag mevrouw Groffen,
Goedemiddag mevrouw Groffen,
Vriendelijk bedankt voor uw review. Voor het vervoer hebben wij gratis een bus/aanhanger ter beschikking. Er bestaat ook een mogelijkheid om het te laten bezorgen dit is wel tegen meerprijs. Hopelijk komt u toch wetend van deze informatie weer bij ons ook de grote meubelen aanschaffen.
Pronto wonen Nijmegen

Diny Haerkens

Een goed advies en een uitstekende service!

Betaalbaar en goede formule!

Van den Berg

Prima bedrijf

De communicatie

Wij zijn zeer tevreden over het bankstel, blijft zeer mooi en zit comfortabel. Ook de klantvriendelijkheid is top!!! ?