Reactie Pronto Wonen Nijmegen:
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe relaxfauteuil!
Beste Marijke,
Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de bank. Wij nemen uw verbeterpunt mee om onze service hierop te verbeteren!
Beste Henk,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen!
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoel en lamp!
Pronto...
Beste klant,
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank en stoel!
Pronto...
Klantvriendelijkheid.
Beste Jolijn,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent door onze collega Henriëtte. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe Linoza bank!
Met...
Roy is een fijne verkoper, behulpzaam en geeft goed advies. Niet zoals velen pusherig of iets willen aansmeren puur voor de verkoop.
Beste Leili,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de nieuwe bank!
Beste Julia,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen met het uitzoeken van de salontafel en de vaas met bloemen! Veel plezier hiermee!
Met...
Ruime keuze,zowel meubelen als accessoires
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat een super leuke review om te lezen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!
Vriendelijk, behulpzaam, fijne service
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Pronto wonen...