Pronto Nijmegen

vriendelijk petsoneel in een goed verzorgde winkel.

Beste klant,
Fijn om te horen dat u goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen! Wij wensen u hier veel plezier mee!

Gidding

Super !!

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto...

Rosmalen

Mooi groot assortiment, goed geholpen

Groot assortiment

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto wonen...

Alex ten Westeneind

Prima!

Prijs winkel en prijs website was verschillend. Is goed opgelost maar wellicht een aandachtspunt.

Beste Alex,
Beste Alex,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Misschien dat er net een prijs verhoging/verlaging was geweest waardoor het nog niet aangepast was in de winkel. Fijn dat het wel goed opgelost is voor u! Wij wensen u veel plezier met het nieuwe tv meubel!

Pronto woonboulevard Nijmegen

Ik ging kijken voor een vloerkleed, zijn heel prettig geholpen en goed advies gekregen.

Goed geholpen

Zou niet weten wat, prima zo.

Beste klant,
Super leuk om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van het nieuwe vloerkleed! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto...

Teunissen

Goed!

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto wonen...

Liang Shi

Zeer positief

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen!

Pronto wonen Nijmegen

Super gezellige winkel en personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!
Met vriendelijke groet,...

Anne Loes In der Maur