J. van den Hof

Prima ontvangen en beleefd personeel

goed overzichtelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto wonen...

D vd Akker

Vriendelijk en vakkundig personeel.

snelle service, vakkundig en eerlijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw review! Wat goed om te horen dat u zo fijn bent geholpen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoelen en relaxfauteuil!
Pronto...

Pascal van Hecke

Goed en keurig geholpen

Zeer klantvriendelijk

Airco

Beste Pascal van Hecke,
Beste Pascal van Hecke,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eethoek. Wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen in onze winkel!

Pronto Breda

Vriendelijke mensen.

In de winkel hadden wij een goede indruk en sfeer.

Bij het uitpakken van de spullen zaten er allemaal verkeerde spullen in de dozen. Erg jammer kost ons weer veel moeite en benzine.

van well

Goed geholpen

voor de hulp die ze geven

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe stoelen. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Pronto Wonen Nijmegen

Huygen

Fijn en eerlijk geholpen,met goeie tips.Kregen voldoende tijd om iets te overwegen,er werd niets opgedrongen.Er werd goed meegedacht over de maten en de vorm van de bank in relatie tot de ruimte... Fijn en eerlijk geholpen,met goeie tips.Kregen voldoende tijd om iets te overwegen,er werd niets opgedrongen.Er werd goed meegedacht over de maten en de vorm van de bank in relatie tot de ruimte waarin hij geplaatst gaat worden.Ook m.b.t de stofkeuze en de behandeling daarvan kregen we goede info.Verder prijs/kwalitet verhouding eerlijk afgewogen i.v.m de uiteindelijke keuze.

leuke,moderne spullen in moderne kalme kleuren met voldoende eigen keuzes ivm.uiteindelijke opstelling.

Geen idee.

Rian

Prettig winkelen, vriendelijk personeel.

Veel keus, goede prijs kwaliteit verhouding.

adenkittyhellemons@ziggo.nl

Zeer goed

goede service

Pronto breda

Heel prettig

Fijne verkoopster
Terwijl het zeer warm was in de winkel kapotte airco
Liet ze vanalles zien

Goede airco voor personeel en klanten

Pronto wonen Breda

Goed. Ik werd meteen geholoen toen ik om hulp vroeg. Het was een hele aardige en vriendelijke man, ook legde hij dingen goed uit (Dane).