Leerentveld

Ruime keuze voor ieder budget, snelle levering.

Klantvriendelijk personeel.

geen.

Inno-top Asten

Goed geholpen.

Er lag een tapijt onder de tafel en stoelen.
Daardoor waren de stoelen iets te hoog toen wij ze op de tegelvloer zetten.

HV

Super, rustig de tijd genomen om alles met ons door te nemen.

Zeer nette eerlijke winkel. Ze hadden teveel berekend en nadat we de bestelling en aanbetaling hadden gedaan belden ze de dag erop netjes op om dit te melden.

Ricardo

We hebben een goede ervaring met de winkel, de verkopers nemen de tijd voor je en denken met je mee. De meubels welke wij eerst op het ook hadden bleken een hele lange levertijd te hebben. We hebben... We hebben een goede ervaring met de winkel, de verkopers nemen de tijd voor je en denken met je mee. De meubels welke wij eerst op het ook hadden bleken een hele lange levertijd te hebben. We hebben samen met de verkoper een andere serie uitgekozen en we zijn enorm blij met het resultaat.

Communicatie mbt leveringen

Het order overzicht op de website zou een update kunnen krijgen. Onze orderstatus klopte niet.

Pronto Nijmegen

Leuke winkel met veel mooie meubels en veel accessoires .In verschillende prijsklassen dus voor ieder wat wils.

Wij hadden een leuke verkoopster die die tijd voor ons nam en goed met ons mee dacht. Via de mail en je account wordt je op de hoogte gehouden van de artikelen die al binnen zijn.
Je kunt...
Je kunt gratis een busje reserveren om je meubels op te halen. Bij aankomst staat dit busje keurig ingeladen klaar.

Beter uitleggen dat de klant zelf de coatinglaag moet aanbrengen die bescherming biedt tegen vlekken.Het staat keurig op de bon maar dit was niet ter sprake gekomen tijdens het aankoopgesprek. Maar... Beter uitleggen dat de klant zelf de coatinglaag moet aanbrengen die bescherming biedt tegen vlekken.Het staat keurig op de bon maar dit was niet ter sprake gekomen tijdens het aankoopgesprek. Maar het was niet moeilijk om te doen dat scheelde weer.

Nirveyi Hassan

Poronto Dukenburg

Vriendelijke winkel medewerkers

van Haren

Nette en vriendelijke service, tevreden over product

Vriendelijke en duidelijke adviezen

Levering vanuit zaak gezien aankoopbedrag gewenst ipv "zelf ophalen" / Tevens bevestigingspunten van poten voor de bank niet voorbereid, zelf boren/schroeven!

Zwijnenburg

Echt thuiskomen bij Pronto.

Advies, klantvriendelijkheid,assortiment,kortom alles.

Ga vooral zo door.

Peter alessie hopman

Fijne winkel met veel keuze en vriendelijk en behulpzaam personeel

Goede service personeel met kennis van zaken , goede ideeen en zeker niet aandringen van personeel naar de klant

Naar mijn idee geen vind de winkel en personeel deskundig en vriendelijk

Hedwig Dillerop van de Venne

Prima contact hulpvaardige medewerker

Zie boven

Ik was verbaasd dat ik de bank zelf moest behandelen. Dat is bij het eerste contact niet vermeld. Ik vind het ook wel een beetje vreemd dat dat niet in de fabriek wordt gedaan, zeker omdat er 5 jaar... Ik was verbaasd dat ik de bank zelf moest behandelen. Dat is bij het eerste contact niet vermeld. Ik vind het ook wel een beetje vreemd dat dat niet in de fabriek wordt gedaan, zeker omdat er 5 jaar garantie op zit .