Niellissen
- Product of service:
- Banken
96% beveelt Pronto Wonen Roermond aan!
Leuke winkel met veel leuke dingen
Super geholpen
Zeer klantvriendelijke winkel namen alle tijd om ons te informeren
Mooie collectie in verschillende stijlen.
Vriendelijke bediening
Rina was erg behulpzaam, vriendelijk en eerlijk in haar advies. Een vrolijke noot en had snel door wat we niet wilden en gelukkig ook wat we wél vinden. Liet ons out off the box denken en alles zien. Nam de tijd voor ons en dat alles met een persoonlijke touch en humor.
We hebben een grote hoekbank gekocht. Super geholpen door Rina. Hele fijne ervaring. We komen er zeker nog eens terug.
Topservice
Mooie winkel, ruime keus, vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk en professionele mensen die daar werken.
zeer goed geholpen
Top geholpen!
Zeer positief
Vriendelijk personeel, fijn advies
Pronto Wonen Roermond verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Roermond heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Roermond
Schaarbroekerweg 26
6042 EJ Roermond
Leuke winkel met veel leuke dingen
Super geholpen
Zeer klantvriendelijke winkel namen alle tijd om ons te informeren
Mooie collectie in verschillende stijlen.
Vriendelijke bediening
Topservice
Mooie winkel, ruime keus, vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk en professionele mensen die daar werken.
zeer goed geholpen
Top geholpen!