Marlies
- Sterke punten
- Snel geholpen en vriendelijk personeel
- Verbeterpunten of tips
- Ga zo door
- Product of service:
- 6 eetkamerstoelen
97% beveelt Pronto Wonen Meppel-Rogat aan!
97% beveelt Pronto Wonen Meppel-Rogat aan!
Ik vind het personeel niet erg vriendelijk
verkoopproces verliep prima, ontevreden over de levering.
Vriendelijk geholpen.
Fijne winkelervaring
Goede service
Regelmatig geweest, prima winkel
Groot assortiment. Een goede adviserende medewerker.
super goed geholpen
De winkel ziet er altijd tip top uit en je wordt vriendelijk geholpen.
Snelle reactie op vragen.
Prettig verlopen.
Fijn winkel ervaring gehad
Gezellig.
Pronto Wonen Meppel-Rogat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Meppel-Rogat heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Meppel-Rogat
Kosterweg 9
7949 AL Rogat-Meppel
Ik vind het personeel niet erg vriendelijk
verkoopproces verliep prima, ontevreden over de levering.
Vriendelijk geholpen.
Fijne winkelervaring
Goede service
Regelmatig geweest, prima winkel
Groot assortiment. Een goede adviserende medewerker.
super goed geholpen
De winkel ziet er altijd tip top uit en je wordt vriendelijk geholpen.
Snelle reactie op vragen.
Prettig verlopen.
Fijn winkel ervaring gehad