Meppel
Super service. Onze stoelen waren doorgezakt binnen 2 jaar. We mochten voor aanschafprijs 8 nieuwe stoelen uitzoeken.
De service is perfect. Heel klantvriendelijk.
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw meubels. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto...
Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto Wonen Meppel
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bank. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto Wonen...
Goede bezorging, vriendelijke mensen op de vrachtwagen
Bedankt voor uw positieve review! Excuus voor de miscommunicatie daarin. Gelukkig zijn ze uiteindelijk wel bezorgd bij u zoals afgesproken. Wij wensen u veel plezier met uw banken. Hopelijk mogen...
Personeel wat aanspreekbaar is
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw stoelen. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto...
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw relaxstoel. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto...
Deskundig personeel dat goed luistert naar je wensen
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw artikelen. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto...
Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.