8.7 /10

checkbox99% beveelt Pronto Wonen Meppel-Rogat aan!

Assortiment

Prachtige woonwinkel met heel veel keuze en inspiratie

3-zits bank

Sandra Grothe

SterSterSterSterLege ster

vitrinekast besteld maar kreeg een opbergkast, deze zat in de verkeerde doos. Kan gebeuren, een week later is de kast omgeruild voor de goede kast. Deze is erg mooi, klein minpuntje is dat de glas inzet bovenrand niet zo netjes is afgewerkt. Maar het is een industriële look dus het is niet heel opvallend.

Vitrinekast Carpino

Mooie winkel, ruime keus en prettige service

2- en 2,5-zits bank

Karen van Eck

SterSterSterSterLege ster

Over het algemeen zeer vakkundige medewerkers, erg klantgericht en vriendelijk. Opvallend was het verschil met de zondag. Ik heb al veel gekocht bij Pronto Meppel, maar op zondag was het onderbezet en kwamen de medewerkers minder bekwaam over. Toen ik eindelijk aan de beurt was, gingen ze toch even iemand tussendoor helpen die alleen iets wilde afrekenen, maar de jongeman had geen idee hoe hij dat moest doen, waardoor ik alsnog lang moest wachten. Daarna werd verteld dat de kleur stoelen die ik wilde niet meer leverbaar was. Het voelde niet goed, dus ik ben vertrokken en doordeweeks terug gegaan. Toen bleken gelukkig de stoelen nog beschikbaar in de door mij gewenste kleur.

Loveseat + eetkamerstoelen

Zitbank en stoelen

Ronny

Fabienne

SterSterSterSterLege ster

Goeie ervaring met Renee, de dame achter de balie!

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bank. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

R Bosman

Niet in de winkel geweest

Bankstel in andere winkel gezien telefonisch bestel

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met het bankstel. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Van der Belt Rogat

vriendelijke ontvangst, goede tips, vlotte afhandeling

Stoel en fauteuil

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw stoel en fauteuil. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Ilse

Mooie meubels en uitstekende service!

Eettafelstoelen

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw stoelen. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Rob

Topservice met snelle en duidelijke reacties/adviezen op mijn vragen!

Tafel

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw review! Wij wensen u veel plezier met de tafel. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

p van beekhuizen gepensioneerd veehouder

plezierig vakkundig en een vlotte afwerking met alles

bankstel

Antwoord Pronto Wonen Meppel-Rogat

Bedankt voor uw positieve review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bankstel. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Meppel

Geantwoord op

Pronto Wonen Meppel-Rogat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Meppel-Rogat heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.7/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2014

Pronto Wonen Meppel-Rogat

Pronto Wonen biedt een compleet en ruim assortiment. Van zitten tot slapen en van woonaccessoires tot verlichting. Dit alles gericht op verschillende woonsferen, zoals romantisch, modern, klassiek of landelijk. Maar altijd ’eigenwijs’ en toch trendvolgend. Om je te inspireren worden de genoemde woonsferen in rijk gedecoreerde studio’s verrassend gepresenteerd.

Kosterweg 9

Zitbank en stoelen

Ronny

Fabienne

SterSterSterSterLege ster

Goeie ervaring met Renee, de dame achter de balie!

R Bosman

Niet in de winkel geweest

Bankstel in andere winkel gezien telefonisch bestel

Van der Belt Rogat

vriendelijke ontvangst, goede tips, vlotte afhandeling

Stoel en fauteuil

Ilse

Mooie meubels en uitstekende service!

Eettafelstoelen

Rob

Topservice met snelle en duidelijke reacties/adviezen op mijn vragen!

Tafel

p van beekhuizen gepensioneerd veehouder