7.7 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox96% beveelt Pronto Wonen Sliedrecht aan!

Van de Loo

zeer prettig en goed geholpen

bank

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Bedankt voor de mooie review, fijn dat je het bezoek aan onze winkel zo positief hebt ervaren. We wensen je heel veel plezier met de aangekochte bank. - Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Pronto Sliedrecht

Gezellig en heel fijn geholpen

Ton

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Fijne winkel en ik ben niet de klant die snel tevreden is.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zeer slecht

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Wat vervelend om te lezen dat uw bezoek aan onze winkel niet helemaal naar wens verlopen is. Wij hebben niet kunnen herleiden waar dit fout is gegaan. Mocht u meer informatie hebben, dan willen wij u vragen om contact op te nemen met onze service afdeling. Hopelijk kunnen zij u verder helpen.

van der wal.T.

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel. We hopen u zeker en keer terug te zien! - Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Teus visser

Keuken winked en overzichtelijk

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Fijn om te zien dat u goed geslaagd bent. Als Pronto winkel hanteren wij een afhaalformule. Bezorging is altijd via een extern bedrijf en zal in deze dus ook altijd aan hen betaald te worden. Wij wensen u heel veel plezier met de aangekochte meubels! Team Pronto Wonen Sliedrecht online

De Jong

Mooie winkel

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Bedankt voor de mooie review over onze winkel en verkoopsters. Jammer dat u niet heeft kunnen genieten van onze heerlijke koffie. Wij zullen hier bij een volgend bezoek zeker aan denken 😊 Veel plezier met de aangekochte bank. Team Pronto Wonen Sliedrecht online

de Haan

Zijn voor de 2de x hier gekomen om nog een bestelling te doen. We worden hier heel vriendelijk ontvangen! Verkoopster heeft kennis van zaken. Er wordt hier ruim de tijd voor klanten genomen. Voelen ons hier welkom en niet zomaar iemand die wat komt bestellen.

Prijs-kwaliteitverhouding
Ruime kennis van zaken over producten.

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Bedankt voor de hele mooie review. Erg fijn om te horen dat uw zo fijn geholpen bent en de verkoopster alle tijd had om u te helpen met het uitzoeken van de nieuwe bank. Wij wensen u er alvast heel veel plezier mee. - Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Herman de Jong

Mooie winkel en goed en super leuke en vriendelijk personeel.

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Beste Herman, Bedankt voor de positieve review. Fijn om te horen dat je ons personeel leuk en vriendelijk vond. We wensen je veel plezier met je aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Team Pronto Wonen Sliedrecht online

C. Renette

Fijne woonwinkel!

accessoires + 2 barkrukken

Ronald

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijke personeel, goed geholpen.

Winkeluitstraling

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Bedankt voor je review Ronald! Fijn om te horen dat je onze verkoopster leuk en vriendelijk vond. We begrijpen dat een kortere levertijd prettig zou zijn en waarderen je suggestie. ~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Buijs

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je onze winkel mooi, ruim en gezellig vindt. We hopen je snel weer te zien! ~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Scheidsbach

Fijne winkel met een gezellige inrichting

Antwoord Pronto Wonen Sliedrecht

Bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je de inrichting en sfeervolle presentatie van onze meubels waardeert. We hopen je snel weer te zien! ~ Team Pronto Wonen Sliedrecht

Geantwoord op

Pronto Wonen Sliedrecht verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Pronto Wonen Sliedrecht heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 16 maart 2017

Pronto Wonen Sliedrecht

Welkom op de Pronto Wonen webshop waar u diverse soorten meubels kunt kopen. Laat u verrassen door het originele en eigentijdse woonassortiment.

Brouwerstraat 17

Pronto Sliedrecht

Gezellig en heel fijn geholpen

Ton

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Fijne winkel en ik ben niet de klant die snel tevreden is.

SterSterLege sterLege sterLege ster

De Jong

Mooie winkel

de Haan

Prijs-kwaliteitverhouding
Ruime kennis van zaken over producten.

Herman de Jong

Mooie winkel en goed en super leuke en vriendelijk personeel.

C. Renette

Fijne woonwinkel!

accessoires + 2 barkrukken

Ronald

SterSterSterHalve sterLege ster

Vriendelijke personeel, goed geholpen.

Winkeluitstraling

Buijs