Van den brom
- Product of service:
- Eetkamer stoelen en lamp
Een mooie nette winkel met allerlij spullen er om heen prima
Fijne winkel met vriendelijk en kundig personeel (Jip bedankt). Niet té groot maar meer dan voldoende aanbod in een gezellige setting. Een aanrader voor iedereen die een nieuwe inrichting zoekt.
Super fijne winkel
Een mooie opstelling van een ruime keuze aan meubels. Het voelt als binnenkomen in je "eigen woning".
prima vriendelijk
Super fijne winkel, heel goed en vriendelijk personeel. De service is TOP!! Albert Jan en Jacqueline Tuin
Heel prettig en goed en vriendelijk geholpen.
In onze woonkamer staan meubelen van Pronto Wonen Soest. We genieten er nog iedere dag van. Ik denk dat dit genoeg zegt over deze winkel.
Prettige ervaring, vriendelijk geholpen
Prettig om doorheen te lopen
Vriendelijk personeel. Mooie winkel
Vriendelijk
Was vandaag bij pronto in soest En heb een geweldige service gekregen ze hebben zeer klantvriendelijk personeel de entourage van deze einkel is top met zulke mooie dingen en mooie opstellingen van woonkamers de mooiste winkel van midden nederland
Pronto Wonen Soest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Soest heeft de volgende resultaten bereikt:
Een mooie nette winkel met allerlij spullen er om heen prima
Super fijne winkel
prima vriendelijk
Heel prettig en goed en vriendelijk geholpen.
Prettige ervaring, vriendelijk geholpen
Prettig om doorheen te lopen