Corine Schuyer
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Ruime winkel, geen opdringerig personeel, goed geadviseerd en meedenkend,mooie meubels
- Product of service:
- Salontafel
86% beveelt Pronto Wonen Spijkenisse aan!
Goede verkoper en denkt met je mee
spijkenisse prima vlaardingen een opdringerige verkoopster die je geen moment alleen liet denken. daar zijn we weggegaan .
heel goed!!
" 3e kerstdag " zojuist n stoel voor mn moeder gekocht. Door een hele leuke,aardige vrouw geholpen. Zij is heel behulpzaam,meedenkend en sociaal. Nogmaals...Dank jewel leuke Karin.👌
Zeer goede uitstraling
Prima geholpen door de dame
Fijn personeel, veel meubels opgesteld, soms wel wat vol.
Ruime keuze en vriendelijke mensen
Gezellige sfeer en deskundig personeel.
Op het moment van kopen ging alles naar wens
prettig om te winkelen geen opdringerig personeel.
Ik winkel al 8 jaar tot nu toe ben ik zeer tevreden
We konden eerst rustig rondkijken en toen we hulp nodig hadden werden we ontzettend goed geholpen. Niets was teveel en er werd goed met ons meegedacht. Niet opdringerig.
Zie verbeterpunt!
Pronto Wonen Spijkenisse verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Pronto Wonen Spijkenisse heeft de volgende resultaten bereikt:
Pronto Wonen Spijkenisse
Lucebertstraat 52
3202 SW Spijkenisse
Goede verkoper en denkt met je mee
heel goed!!
Zeer goede uitstraling
Prima geholpen door de dame
Fijn personeel, veel meubels opgesteld, soms wel wat vol.
Ruime keuze en vriendelijke mensen
Gezellige sfeer en deskundig personeel.
Op het moment van kopen ging alles naar wens
prettig om te winkelen geen opdringerig personeel.
Ik winkel al 8 jaar tot nu toe ben ik zeer tevreden
Zie verbeterpunt!