I de smit

Woord goed geholpen.vriendelijk personeel.

Ze zijn niet moeilijk als er iets niet goed is kan je zonder moeite om ruilen.

De prijzen voor het thuis brengen mogen wel wat goedkoper.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Hartelijk dank voor het invullen van de review.
Fijn om te zien dat u ons zo positief beoordeelt.
Hartelijk dank voor het invullen van de review.
Fijn om te zien dat u ons zo positief beoordeelt.
U geeft aan de prijzen voor het bezorgen van de meubels hoog te vinden. U heeft de meubels laten bezorgen door de Meubeltaxi, dit is een extern bedrijf dat prijzen hanteert waar wij geen invloed op hebben.
U kan natuurlijk ook altijd onze bus huren voor 25 euro per uur om de aangekochte spullen te vervoeren.
We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe meubels.
Team Pronto Wonen Spijkenisse

wim

Uitstekend

zeer goed en deskundig advies

??????????

Zeer prettige winkel, fijn personeel. Na levering van onze meubels viel de kleur erg tegen. We hebben van de mogelijkheid gebruik gemaakt om deze om te ruilen. Topservice

Korte levertijd

Nicole Mulder

Helemaal top!

Vriendelijk behulpzaam

Nee totaal niet

Prima levering en vriendelijk personeel, alleen was niet duidelijk dat je zelf je bank moet impregneren, wij waren in de veronderstelling dat dit in de fabriek gedaan zou zijn

zeer vriendelijk personeel

duidelijker aangeven hoe het zit met impregneren

Hjalmar

Personeel verschuilt zich achter systemen als je erg lang op product moet wachten. 2 à 3 weken werden ruim 3 maanden.

Betere uitleg over producten en levertijden. En het niet afschuiven op een systeem.

Verschure, dennis

Grote aankoop (€ 5000) meubels gedaan half dec. 2017. Was uit voorraad leverbaar ! ! Na 3.5 mnd maar gebeld waar ut bleef. Aankoop bleek niet compleet te zijn. Weer wachten... Weer gebeld . Tja... Grote aankoop (€ 5000) meubels gedaan half dec. 2017. Was uit voorraad leverbaar ! ! Na 3.5 mnd maar gebeld waar ut bleef. Aankoop bleek niet compleet te zijn. Weer wachten... Weer gebeld . Tja ,.. nog steeds niet compleet. Na maand 4 wederom contact gehad en ut zou nu toch wel over 1.5 week komen. NEE DUS....Enfin lang verhaal. Na 4.5 maand was de aankoop eindelijk compleet en kon er geleverd worden. Verkoopster "Monique" heeft toen geregeld dat de meubeltaxi op kosten van Pronto kwamen. Prachtig. Alles uitgepakt en e.e.a gemonteerd. Zag er allemaal prima uit. Alleen....we hadden voor € 239,- 5 jaar garantie gekocht en er zouden 6 spuitflessen geleverd worden ter behandeling van het leder. NEE DUS. Ook hiervoor moest ik wederom naar de winkel terug omdat het niet geleverd was. Uiterst vriendelijk te woord gestaan en d flessen werden gelijk gegeven....M.i. is bij deze levering nogal wat mis gelopen. !!!! Lijkt mij niet al te goed reclame voor dit bedrijf..

Prima te woord en gestaan en deskundig advies. Hebben aandacht voor je en begrijpen waar ut te kort schiet. Pluim voor verkoopster "Monique" voor haar inzet.

Ook al loopt er iets mis, laat Pronto ZELF contact opnemen dat er vertraging is opgelopen . Geef aan wat dan de te verwachte levertijd (gaat) worden. Mij lijkt het dat als een levering geleverd gaat... Ook al loopt er iets mis, laat Pronto ZELF contact opnemen dat er vertraging is opgelopen . Geef aan wat dan de te verwachte levertijd (gaat) worden. Mij lijkt het dat als een levering geleverd gaat worden men deze van te voren controleert op volledigheid zodat bovenvermelde tekorten( geen 6 spuitbussen geleverd) niet mogelijk zijn.

Tegenvallende meubels, door ons uitgezocht, bleken echt niet mooi bij onze andere meubels. Wij mochten andere meubels uitzoeken, topservice !

Zalira

Ik vond dat ik goed ben geholpen in de zaak, waardoor mijn vriend en ik snel een keuze hebben kunnen maken.

Prachtige meubilair!

Gewoon een fijne winkel , breed assortiment , goede prijzen , ouderwetse service en zeer leuke accessoires.

Gastvrijheid en service.

Geen !